Senátor Valenta: Sobečtí migranti nechávají ženy a děti napospas válce…

08.10.2017 19:29

Dostal se ke mně příspěvek s částí TV debaty, která před časem proběhla v jedné z nejsledovanější italských TV stanic. Téma – jak jinak – migrační krize.

Senátor Valenta: Sobečtí migranti nechávají ženy a děti napospas válce…
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Právě Itálie je jí totiž postižena velmi silně a místním lidem to rozhodně není lhostejné. Naprosto se ztotožňuji s názory místní političky, Susanny Ceccardi. Pokud migranti opouštějí válkou se zmítající oblasti, proč s sebou nevezmou ženy a děti? Proč jsou všude jen muži a zbytek rodiny nechají v nebezpečí (pokud před ním tedy skutečně utíkají a nehledají pouze pečené holuby, kteří jim budou sami létat do úst + ženy, které by v Evropě mohly znásilňovat)?

To jsou tedy skuteční gentlemani… A proč nepracují a nevydělávají si na své živobytí sami tak, jako ostatní? Proč jim Evropa cpe do chřtánů peníze, které by měly sloužit daleko prospěšnějším oblastem?

Poněkud komicky na mne působí protivník v debatě, kněz Massimo Biancalani, který je v Itálii velmi kontroverzní figurkou, známou zvláště silnou náklonností k homosexuálům. Jeho argumenty jsou skutečně úsměvné. Za doslovnou správnost překladu samozřejmě nemohu ručit, nicméně video stojí za zhlédnutí.

Video, doplněné překladem, můžete zhlédnout ZDE

Ivo Valenta
slovácký senátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.