Senátor Valenta: Teta Gréta káže vodu a pije víno

24.09.2019 12:51

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení Grety Thunbergové na klimatickém summitu v New Yorku

Senátor Valenta: Teta Gréta káže vodu a pije víno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Jak si může dovolit puberťačka spílat dospělým a vyhrožovat jim? Jak si může dovolit kohokoliv obviňovat ze svého záškoláctví? Sama se rozhodla, že bude namísto chození do školy každý pátek dřepět před budovou parlamentu ve své zemi – tedy ve Švédsku. Nikdo ji k tomu nenutil. Jak tedy nyní může tvrdit, že jí někdo sebral dětství a ona „musí“ být na klíčových jednáních, zatímco by měla být ve škole? Kdo jí v tom brání?

Tato záškolačka (nebo její manažer?) evidentně rychle zjistila, že čím více hysterické a emotivní budou její projevy, tím více bude slavná. Zadarmo teď jako celebrita může cestovat po celém světě. Káže přitom vodu a pije víno. Sama totiž, jak již zveřejnila média, ekologicky vůbec nežije a používá například jednorázové plasty, využívané v řetězcích rychlého občerstvení, a podobně. Navíc otázkami, které ona řeší, se dnes zabývá téměř celý svět bez ohledu na nějakou aktivistku – vždyť papouškuje pouze všeobecně známá fakta a to, co slyší od odborníků.

Nedivil bych se, kdyby tato povýšená, sebestředná (nebo jen psychicky nemocná?) holka měla za sebou někoho, kdo sleduje své vlastní zájmy, tetu Grétu vodí jako loutku a veškeré její projevy a herecké kreace s ní předem chystá - a na konci tohoto divadla pak sál, kterému je spíláno, nepochopitelně tleská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.