Senátor Valenta: Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti

09.10.2020 22:01

Komentář na facebokovém profilu k senátním volbám

Senátor Valenta: Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

POMŮŽEME SPOLEČNĚ SLOVÁCKU. Dnes a zítra rozhodnete o tom, kdo se stane na období dalších šesti let slováckým senátorem. Máte to ve svých rukou pouze Vy a nikdo jiný. Budu proto rád, když přijdete k volbám a podpoříte mne svým hlasem.

Kdy a jak volit

Pátek od 14 do 22 hodin
Sobota od 8 do 14 hodin
Volební lístky doma nečekejte, dostanete je až ve volební místnosti

Čeká nás náročná doba, která si žádá, aby také v Senátu pracovali lidé, kteří budou mít odvahu a odhodlání bránit nejen naše zdraví, ale především zdravý rozum, prosperitu státu, našeho regionu i každého jednoho z Vás, naše tradice i tolik opomíjenou svobodu a spravedlnost.

Během uplynulých šesti jste měli možnost se přesvědčit o tom, že můj hlas je slyšet, že za region vytrvale bojuji a nenechám se jen tak odradit. Takovým senátorem jsem připraven být i do budoucna.

Pokud mi věnujete svou důvěru, nadále budu pomáhat Slovácko, bojovat proti nesmyslům, byrokracii, regulacím, nelegální migraci i diktátu z Bruselu, budu prosazovat důležité i odvážné zákony, usilovat o více peněz na zdravotní péči, a také o lepší podmínky pro živnostníky, seniory či mladé rodiny. V neposlední řadě hodlám bránit tradiční kulturní hodnoty proti těm, kteří je chtějí pod záminkou „módních trendů“ zašlapat do země.

Současně chci dohlídat klíčové investice na Slovácku, jako je rekonstrukce bývalé věznice v Uherském Hradišti nebo výstavba dalších etap slovácké dálnice D55. Nevzdám svůj boj proti OSA a netransparentnímu vybírání autorských poplatků ani prosazování rozumné tolerance alkoholu u cyklistů na cyklostezkách. ??

Znáte mne i mou práci. Jako nezávislý kandidát se nemusím klanět stranickým sekretariátům nebo posluhovat „vyšším zájmům“, a proto mohu svobodně bojovat za Slovácko.

Pokud zastáváte stejné hodnoty a priority jako já, přijďte prosím k volbám. Děkuji za každý Váš hlas.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.