Senátorka Zwyrtek Hamplová: Chceme odpovědi, mlčení nám nestačí

04.01.2024 9:15 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychickému týrání dětí ve školách během pandemie koronaviru

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Chceme odpovědi, mlčení nám nestačí
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Nesmíme zapomínat na psychické týrání dětí ve školách, dodnes mají z tohoto vyčleňování z kolektivu mnohé z nich traumata. Tato diskriminace v “přímém přenosu” probíhala pod taktovkou státu, a školy spolu s pedagogy to poslušně akceptovaly. Až se to dnes věřit nechce - zákaz zpěvu? Svačit o samotě?

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39631 lidí

Všechno toto vydírání probíhalo proto, aby rodiče plnili bez řečí to, co mělo být dobrovolné, a co mnozí plnit nechtěli. Přitom ona psychicky tyranizující opatření byla nejen protiústavní, ale navíc totálně nesmyslná…. Včetně zavření škol. A tato vláda celou tu štafetu převzala, a ještě ten tlak zdokonalila.

Proto je třeba všechno to dění zpětně zmapovat. Odkud to celé vycházelo, proč tomu země věřily a zda vůbec věřit měly… Obrovským tématem bylo a je očkování dětí v rozporu s doporučením SÚKL.

Chceme odpovědi. Mlčení nám nestačí. Začalo to povolenou konferencí na půdě sněmovny (pod záštitou SPD, za účasti významných odborníků) a nepovoleným seminářem na půdě senátu (pod mou osobní záštitou, za účasti významných odborníků). Byl to start. Odpovědní neuniknou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.