Senátorka Zwyrtek Hamplová: Jsem patrně nevítaná senátorka přinášející na stůl nevítaná témata

12.12.2023 20:14 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bloku přednášek v Senátu o covidu.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Jsem patrně nevítaná senátorka přinášející na stůl nevítaná témata
Foto: archiv: Jana Zwyrtek Hamplová
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová, advokátka

ÚSTAVNÍ ASPEKTY DOBY COVIDOVÉ

A NAVAZUJÍCÍ TÉMATA DOBY se ocitla 11. 12. 2023 poprvé na půdě SENÁTU, a to přesto, že už dvakrát Senátní komise pro kontrolu práce Kanceláře Senatu nepovolila tuto akci jako veřejnou a se servisem senátu. Jsem patrně nevítaná senátorka přinášející na stůl nevítaná témata…

Akce se “navzdory protivenství” velmi vydařila - salonek byl plný a hosté mimořádní… jak ti přednášející, tak posluchači včetně zástupce médií… promítaly se i dva dokumenty, a odborná erudice byla, troufám si říct, ve všech oborech, na top úrovní. Co slovo, to jasný fakt a logika. A vůle naslouchat…. To proto, že spolupracujeme v podstatě celé tři roky, a máme už značnou sílu - i týmovou. 

Přednášejícími byli:

Jana Zwyrtek Hamplová - senátorka, advokátka, pro oblast práva, mj. pandemické smlouvy, Karel Janeček - matematik, zakladatel Nadačního fondu pomoci, podnikatel a bojovník proti korupci, jeho jasné analýzy velmi zaujaly, Jiří Urbánek - stratég prodeje a marketingu ve farmaceutickém průmyslu, ten popsal perfektně celý proces kolem firmy Pfizer, Viktor Baroš - novinář a režisér, autor dokumentu Tečkované příběhy, Milan Kájinek z The Epoch Times skvěle zastoupil média….

Z akce byl pořizován záznam, a v tomto týdnu ho zde najdete…. I další informace, které by neměly zapadnout…. K akci se budeme vracet, a hlavně - je to jen začátek. Slovo odpovědnost nebude jen slovo.

Děkujeme tak všem, kteří jste dnešní odpoledne strávili s námi, a za organizaci svému týmu - Andrejce Navrátilové a Lukáši Bočanovi, a Viktoru Barošovi za technickou pomoc, když nám senát neposkytl ani mikrofon… Akce byla díky naší týmové souhře naprosto profesionální…. Ostuda je to tak pouze pro senát - že vytváří senátory první a druhé kategorie, a cenzuruje témata… (Což bude mít ještě dohru).

Ale dnes - super lidé, super akce, a já vám všem DĚKUJI!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…