Senátorka Zwyrtek Hamplová: Marketing by s jasnými fakty nebyl potřeba

22.11.2022 17:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke kampani ministerstva zdravotnictví na očkování proti koronaviru

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Marketing by s jasnými fakty nebyl potřeba
Foto: Screen TV Barrandov
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Ministr Válek pořádal konferenci "Budování důvěry veřejnosti jako cesta k přijetí vakcíny", na které se experti EU domlouvali, jak lépe prosazovat očkováni. Dám panu ministrovi radu. Úplně by stačilo prokázat jasnými vědeckými fakty a čísly, že TO OPRAVDU FUNGUJE. Jak říká Petr Čtvrtníček v reklamě. A důvěra by tu byla hned… Jak snadné… A peníze za konferenci “jak na lidi, aby vakcínu chtěli”, mohly být tzv. doma. Protože co je dobré, to se “prodává” samo.

Dodávám, že moje duše je zcela v klidu… A v tomto klidu čekám na ta vědecká data a čísla… Která by to fungování skutečně hodnověrně potvrdila. Zatím totiž nic. Třeba zase až na nějaké další konferenci - která už bude konečně o vědeckých zjištěních a faktech, ne o pouhém marketingu, jak vakciny “udat”. Ve své podstatě je to hodně přes čáru. Jen to zapadá v davu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…