Senátorka Zwyrtek Hamplová: Očkování? Přibývá nečekaných úmrtí relativně mladých lidí

21.12.2022 19:44 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k očkování proti covidu.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Očkování? Přibývá nečekaných úmrtí relativně mladých lidí
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Rok 2023 - rok zúčtování

Otázkám odpovědnosti za porušování základních práv v souvislosti s C-19 se budu věnovat v roce 2023. Vytvořím si k tomu odborný právní, lékařský a mediální tým. Podobná závažná porušování základních lidských práv, a těch porušování byl zástup, nemůže zůstat bez odezvy. Proč? Protože by to příště politikové, zaměstnavatelé a další udělali zase.  A nejen to. Čas dává za pravdu lékařům, kteří varovali před malou otestovaností vakcín. Přibývá nečekaných úmrtí relativně mladých lidí, nebo nečekaných zdravotních dopadů. Zatím se o důvodech mlčí. A do třetice všeho dobrého se v Bruselu v souvislosti s nákupem vakcín v nesmyslném množství vyšetřuje korupce. Tedy jak oblast právní, tak zdravotní, tak trestněprávní, tak mediální, není vůbec nic veselého. Naplňuje se totiž vše, před čím odborná veřejnost varovala, a byla kvůli tomu terčem urážek a dehonestace ze strany propagátorů vakcinace "za každou cenu". Ta cena, jak se ukazuje, ale může být hodně vysoká. Součástí naší práce bude i oblast snah o "povinné" očkování, zmapování finančních škod, majetků propagatorů vakcinace, revize smluvních závazků atd. atd. Jde o oblast, jaká se v historii v tak masovém měřítku ještě nevyskytla, a kdy podnikatelské lobby zcela ovládlo veřejný prostor. I to bude tématem - role mediální propagandy za veřejné peníze. Vše představím počátkem roku 2023.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…