Severočeši.cz nabízejí zkušenosti z vedení měst a obcí

11.08.2020 19:56

V příštím roce nás čekají další volby do krajského zastupitelstva a své kandidáty a hlavně jejich zkušenosti nabídne hnutí Severočeši.cz, které má v současné době svého zástupce jak v senátu, tak ve vedení měst a obcí v kraji.

Severočeši.cz nabízejí zkušenosti z vedení měst a obcí
Foto: severocesi.cz
Popisek: Severočeši.cz - logo

“V Ústeckém kraji máme mnoho aktivních politiků na různých pozicích od členů komisí, přes zastupitele, radní, až po starosty. Zároveň si všichni uvědomujeme, jak složitá a náročná je práce v opozici, pokud chcete pro svou obec něco udělat. Všichni naši zástupci dokazují, že děláme konstruktivní politiku, snažíme se vždy o problému hovořit a společně pak hledat možnosti řešení,” říká lídr kandidátky, bývalý krajský zastupitel a starosta města Dubí Petr Pípal, který již podruhé v komunálních volbách získal s kandidátkou Severočeši - Dubí nadpoloviční většinu v zastupitelstvu. Právě v Dubí se podařilo řešení nalézt a město, které všichni spojovali s prostitucí a zločinem, je dnes běžně fungující obec.

Mezi kandidáty do krajských voleb tak nebudou chybět senátor pro obvod Ústí nad Labem Jaroslav Doubrava, starostka města Lom Kateřina Schwarzová, místostarosta Litoměřic Lukas Wünsch či zastupitel Rumburku Radek Slavík. Své služby postupně nabídnou další aktivní lidé z různých koutů Ústeckého kraje pracující v různých profesích tak, aby se společně snažili zlepšit podmínky pro lékaře a sestry a tím i kvalitu zdravotní péči, zvýšit počet policistů a strážníků a tím i bezpečnost a či získat více peněz pro rozvoj Ústeckého kraje. Velký důraz kladou také na turistiku, díky které plynou do kraje také významné investice i další příjmy pro podnikatele v turistickém ruchu. Tomu by se měl věnovat ředitel Destinační agentury České středohoří Luděk Jirman.

Severočeši.cz byli v krajském zastupitelstvu již dvě volební období mezi roky 2008 až 2016 a ačkoliv byli v opozici, dokázali hlavně díky rozumné nekonfliktní politice prosadit řadu ze svých volebních slibů. V tomto trendu chtějí pokračovat i nadále. Snažit se prosazovat zájmy svých voličů, ale zároveň podporovat a diskutovat o návrzích zástupců jiných politických stran.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Severočeši.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…