Šik (ODS): Trojský kůň tažený činiteli EU už přijel. Další větší má stát naše daně

19.02.2016 20:59

Po vyslechnutí zpráv ze summitu EU k imigraci jsem nabyl dojmu, že se předseda Evropské komise pomátl na mysli. V opačném případě je neschopen racionální úvahy o svých slovech, která přednesl ve svém příspěvku, aniž by domyslel jejich dopad.

Šik (ODS): Trojský kůň tažený činiteli EU už přijel. Další větší má stát naše daně
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Nevěříc svým uším jsem dnes vyslechl zprávu předsedy Evropské komise Jaena-Claude Junckera!! Vážení občané, tento pán, který je jedním z vrcholných činovníků EU vyzval politiky EU k tomu, aby se Evropská unie "INTELIGENTNĚ" (to slovo si zapamatujte) dohodla s Tureckem na zachytávání imigrantů a extrémistů na vlastním území tj. v Turecku. K tomu má EU Turecku poskytnou maximální pomoc a to jak politickou, tak především finanční. Následně má EU Turecko odměnit. Tato neopatrná a nebezpečná slova lze přeložit následně:

1.       V důsledku této rétoriky předsedy EK budou naše daně sloužit k vybudování imigračních záchytných táborů v Turecku a následně k jejich chodu a obživě jejich obyvatel. Doba, po kterou v nich budou imigranti drženi, je ohraničena časem dokud nenabydou tureckého občanství, případně do doby, kdy obdrží statut uprchlíka.

2.       Turecko má být za tuto „pomoc“ Evropě odměněno!!!!!! (dostane zaplaceno a ještě má být odměněno!!!!!)  Také přeji všem našim občanům výplatu a k tomu ještě odměnu, že vůbec za takových legislativních podmínek ještě chodí pracovat, ale co nám zbývá, že ???? To však není hlavní poita jeho návrhu odměny Turecku. Teď ta inteligence!!!, ta je tato:

Turecko má dostat za odměnu možnot bezvízového styku se státy EU. Přeloženo do češtiny to znamená, že napřed si imigranty připravíme do lágrů v Turecku za naše daně a potom jim odpustíme víza před jejich deportací do Evropy a opět za naše peníze jim ještě vystavíme letenky na evropská letiště, kam přicestují bez víz, kontrol a problémů. To je zrada evropských hodnot a zrada, na jejímž základě by měl předseda EK okamžitě rezignovat na svoji funkci.

JAK PROSTÉ, ALE JAK HLOUPÉ, NIKOLI INTELIGENTNÍ!

EVROPANÉ!  SPOLUOBČANÉ!  PATRIOTI!   EVROPU NEDÁME, PRYČ S TAKOVÝM VEDENÍM EU, KTERÉ NÁS OKLIKOU ZAPRODÁVÁ !!!!!  PŘEDSEDO EK STYĎTE SE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…