Skopeček (ODS): Ani v době dovolených by ministerstvo financí nemělo suplovat mediální oddělení hnutí ANO

13.08.2015 8:32

Ministerstvo financí ČR rozeslalo do médií pamflet, kterým se pokouší vyvracet výhrady ODS vůči plánovanému zavedení registračních pokladen (EET) v České republice.

Skopeček (ODS): Ani v době dovolených by ministerstvo financí nemělo suplovat mediální oddělení hnutí ANO
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Odkaz zde

Ponechám stranou, že rádoby argumenty uvedené v pamfletu jsou scestné a k žádnému vyvracení vyfabulovaných mýtů ani posloužit nemohou.

Mnohem více zarážející je ale skutečnost, že i po začátku platnosti služebního zákona, jehož deklarovaným cílem bylo odpolitizovat státní správu, jsou úředníci MF ČR zatahovaní do politického boje a k útoku na jednu konkrétní opoziční politickou stranu.

V pamfletu se neobjevují žádné nové, odborné a sofistikované argumenty týkající se EET, jde jen o opakování politických proklamací, které jsme bezpočtukrát slyšeli od přestavitelů hnutí ANO.

Takové zneužívání aparátu Ministerstva financí šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem k marketingovým účelům a k souboji s politickou opozicí je naprosto nepřijatelné. Andrej Babiš by si měl uvědomit, že Ministerstvo financí není jeho firma a ani v době dovolených nemohou úředníci Ministerstva financí suplovat roli mediálního oddělení hnutí ANO. 

Jan Skopeček, ekonomický expert ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Půlka lidí se nedožije věku odchodu do důchodu

19:02 Nacher (ANO): Půlka lidí se nedožije věku odchodu do důchodu

Projev na 104. schůzi Poslanecké sněmovny 29. května 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění z…