Skopeček (ODS): Vláda dotuje velké firmy na úkor malých podnikatelů

17.11.2016 12:01

Vláda schválila subvenci ve výši více jak 400 milionů korun pro velkou a úspěšnou zahraniční firmu za to, že rozšíří svoji výrobu a přijme nové zaměstnance a to v době rekordně nízké nezaměstnanosti.

Skopeček (ODS): Vláda dotuje velké firmy na úkor malých podnikatelů
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Po malých a středních podnikatelích přitom stejná vláda šlape a vymýšlí cesty, jak od nich vybrat co nejvíce peněz na daních. Zavádí současná vláda EET jen proto, aby mohla vybrat více prostředků na přerozdělení pro velké a úspěšné zahraniční firmy? Takový přístup k podnikání je zvrácený, nespravedlivý a křiví trh. Rozšíření firmy a přijetí nových zaměstnanců je v zájmu samotné firmy, stát má pouze vytvářet férové, rovné a co nejsvobodnější podmínky pro podnikání. ODS odmítá pomoc velkým a často zahraničním korporacím na úkor malých a středních podnikatelů. Korporativismus či agrosocialismus škodí naší zemi a ODS ho principiálně odmítá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…