Šlachta (Přísaha): Já to spát nenechám

27.03.2023 9:45 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prošetření kovidových zakázek

Šlachta (Přísaha): Já to spát nenechám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Už víc než rok poslanci nedělají nic pro to, aby dohledali miliardy, které během pandemie skončily bůhví kde. Miliardy za roušky, testy a ochranné pomůcky. Místo toho, aby to řešili a našli peníze nás všech, radši navrhují jednu novou daň za druhou. Před rokem jsme jim donesli petici, kterou podepsalo víc než dvacet tisíc lidí. Oni se ji rozhodli utopit v nesmyslných parlamentních procedurách, jenom aby se toho zbavili.

Anketa

Má Marian Jurečka vaši důvěru?

1%
97%
hlasovalo: 31386 lidí

Psali jsme proto dopis Okamurovi. Ten tvrdí, že chce hrozně moc prošetřit covidové zakázky. Udělal pro to ale co? Absolutně nic. Napsal jsem proto taky Markétě Pekarové Adamové. Zajímalo mě, kam se to za ten rok v sněmovně posunulo. Její odpověď? Jenom další výmluvy. Kontrolní výbor, na který to poslanci přehodili, aby se toho zbavili, je prý připraven projednat závěr, ale pořád čeká, až zprávu jako první projedná vláda.

Takže se zase jenom hezky vymlouvají jeden na druhého. Zpráva už je hotová několik měsíců a vláda čeká na co? Až to nikoho nebude zajímat a zkusí nad tím zavřít vodu? Tam jsou ty miliardy, které můžeme použít na důchody, školkovné, platy učitelů. Cokoliv! Ale ne! Oni radši budou zvedat daň z nemovistosti, zdražovat dálniční známky a sekat důchody. Otřesné!

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…