Šlachta (Přísaha): Ministerstvo spravedlnosti ovládla insolvenční mafie

22.11.2023 14:07 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podání protikorupčního podnětu na ředitele insolvenčního odboru Ministerstva spravedlnosti Jana Benýška

Šlachta (Přísaha): Ministerstvo spravedlnosti ovládla insolvenční mafie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta

Blažek pomáhá insolvenční mafii a kde jsou Piráti? Co dělají? ODS si znásilňuje ministerstvo spravedlnosti a oni s nimi pořád sedí ve vládě! Pavel Blažek musí skončit jako ministr a okamžitě odejít, říkám to pořád. A těch důvodů je už snad nekonečně. Teď se přidává další. Insolvenční mafie ovládá ministerstvo. Podívejme se na Blažkova politického náměstka Antonína Stanislava.

Anketa

Líbily se vám letošní oslavy 17. listopadu?

3%
86%
hlasovalo: 15473 lidí

Tento člen a sponzor ODS už úřadoval na Ministerstvu spravedlnosti v roce 2016, kdy měl manipulovat zkoušky insolvenčních správců, aby u nich uspěli jeho kámoši. U insolvencí jde o miliardy zkrachovalých firem. Tak proč se u toho trošku nepřiživit, že? No a ten stejný Antonín Stanislav, s touto pověstí, se vrátil na ministerstvo znovu. Přivedl si ho přímo Don Pablo jako svého politického náměstka. A pak účelově zreorganizoval celé ministerstvo tak, aby se pod tohoto politického náměstka znovu dostala agenda insolvenčních správců! Přijde vám to jako ze špatného vtipu? Tak tohle je realita Ministerstva spravedlnosti v roce 2022!

Naštěstí je ještě na ministerstvu pár příčetných lidí, a tak ředitel insolvenčního odboru ministerstva Jan Benýšek v úterý podal na svého nadřízeného protikorupční podnět. Tohoto oznamovatele nově chrání zákon před případnou šikanou jeho nadřízených. A představte si, že přijetí zrovna tohoto zákona se Pavel Blažek nekonečně dlouho bránil.

Takže to máme insolvenční mafii, zasahování do živých spisů a tlak na státní zástupce, aby pomohl svým kamarádům a členům ODS v brněnské kauze STOKA, nově taky korupci politiků ODS v Olomouckém kraji. Don Pablo je ztělesněním prohnilé ODSky z devadesátek a na ministerské židli nemá co dělat. Přísaha požaduje jeho odstoupení, musí okamžitě skončit jako ministr!

Přidejte se k výzvě ZDE!

Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…