Sládek (SPR-RSČ): Dlouhé umírání české oběti teroristů

26.07.2017 15:07

V Egyptě umírá žena, kterou smrtelně zranil islámský terorista. Dlouhá a bolestivá cesta do záhrobí. Jak se nyní zachováme my, čeští pštrosi. Jaká bude naše reakce? Dosud se naši spoluobčané mohli tvářit, že se jich to vlastně netýká.

Sládek (SPR-RSČ): Dlouhé umírání české oběti teroristů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

A najednou máme teror přímo doma. Již se nemůžeme tvářit, že se nás to netýká, umírá totiž náš spoluobčan. I taková výmluva proložená závistí, nemusela tam jezdit, mohla s námi zůstat u rybníka, již neobstojí. Vraždících maniaků je již Evropa plná. Přesně tak to začínalo před nedávnem. Jakmile začne téci krev, další oběti na sebe nedají dlouho čekat. Příště to již nebude pláž někde v letovisku, příště to budou náměstí našich, dosud tak poklidných měst.

Novináři útlocitně mlčí a fanatičtí obhájci přivandrovalců předstírají, že jsou právě na dovolené. Jenže ti netvoří většinu národa, je jich jenom hrstka. Dirigovat ale mohou Českou republiku a nás všechny jenom díky hlouposti a lenosti právě té většiny. Nic nedělat, do ničeho se nemíchat a strkat hlavu do písku zbroceného první českou krví. Politika prolíná celým naším životem. Určuje v podstatě celou naši cestu životem. Proto prohlásit, já se o politiku nezajímám, může jenom kus ve stádě býložravců, rozhodně ne myslící člověk, právě tak jako nejít k volbám. Anebo stále dokola volit spasitele, kteří jsou zde s námi čtrnáct dní i s cestou a kteří se jako paraziti živí jenom tím, co kde opíší? Ani tudy cesta nevede.

Vzít rozum do hrsti, zamyslet se nad tím, kdo plní sliby a nikdy nezměnil ani názor, ani stranickou příslušnost. Tomu dát důvěru prostřednictvím hlasu ve volbách. Ten jediný je zárukou toho, že dnes umírající Češka je poslední českou obětí islámského teroru.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

11:04 Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

Základní otázka zní, kolik stojí vstupenka do Bílého domu, sídla amerických prezidentů.