Sládek (SPR-RSČ): Farizejství novinářů je vulgární urážkou všech Evropanů

03.02.2017 14:05

Již mnohokráte jsem komentoval vražedné hony, které pořádají muslimové na Evropany.

Sládek (SPR-RSČ): Farizejství novinářů je vulgární urážkou všech Evropanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Předpokládám, že ještě nikdo nezapomněl na masakr v Nice, kde muslim vjel ukradeným kamionem, do davu, zavraždil 85 lidí a více jak 200 zranil. Nedozvěděli jsme se jméno a životní osudy ani jednoho, prostě zůstali tak anonymní jako duchové. Přitom oběťmi tohoto masakru byly i malé děti. Také předpokládám, že nikdo nezapomněl na bestii, která zavraždila nejprve řidiče kamionu a poté vjela s kamionem na vánoční trhy v Německu, opět množství mrtvých a obrovské utrpení. A opět jsme se nedozvěděli, kromě osoby zavražděného polského řidiče o dalších obětech vůbec nic. Žádné fotografie, žádný životopis, žádné zprávy o sirotcích, které zůstaly po obětech masakru. Žádné informace o tom, jak to byli studovaní lidé, kteří pomáhali svým sousedům a byli u nich oblíbeni.

Když však v Quebecké mešitě došlo ke střelbě, média se opět mohla strhat, aby vykreslila co nejdojemnější obraz obětí střelby a vyvolala tak nejen soucit s nimi, ale s celým muslimským světem. Maročan, který ve městě vlastnil halal obchod, kam většina místních muslimů chodila nakupovat potraviny, a pomáhal nově příchozím muslimům. Dále Alžířan, v době útoku byla v mešitě i jeho manželka, která vyvázla bez zranění. Je sice otázkou, co dělala žena v mešitě, kam nemají přístup, takže mohla být těžko zraněna, ale následuje výčet dětí a jak výše uvedeno. Jak dojemné.

Kde je ale jméno malého dítěte, ze kterého v Nice zbyla jenom hromádka krvavých cárů zakrytých prostěradlem?

Střelba byla ihned označena za teroristický čin. Když muslimové vraždí Evropany jako dobytek na jatkách, tak je to čin vyšinutého jedince, který nemá nic společného s muslimy a nikdo se ani pořádně nedozví jména obětí. Když někomu dojde trpělivost a odhodlá se k odvetě, tak je to něco hrůzného, za co bychom se my všichni měli stydět.

Útok v Quebecku byl vyvolán mnoha masakry, které spáchaly muslimové. Je to jenom reakce na bezpráví. Nemůžeme ji schvalovat, ale vypovídá o zoufalství naší civilizace, kterou zrazují ministři vlád a poslanci parlamentů, právě ti, kdo byli námi zvoleni a naše práva a svobody by měli chránit.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

20:01 Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k postoji Evropské komise vůči Maďarsku a jejími prem…