Sládek (SPR-RSČ): Nad Brnem vlajka Alláhova vlaje, neziskovky bohatnou a úředníci arabsky hovoří

09.02.2017 9:43

Moravská metropole se snaží již dlouho dohnat a předehnat město hlavní, a to za každou cenu. Zatím se to nedaří v žádném oboru, žádném ukazateli. Prostě je Praha, potom dlouho nic a potom teprve druhé největší měst v zemi, bohužel.

Sládek (SPR-RSČ): Nad Brnem vlajka Alláhova vlaje, neziskovky bohatnou a úředníci arabsky hovoří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Již v padesátých letech minulého století, vzápětí po bolševickém převratu, chtěli být noví vládci také lepší než soudruzi v Praze a Moskvě. Vyhlásili program Mládí vede Brno. Výsledkem bylo, že je sami komunisté museli pověsit, aby zabránili nejhoršímu masakru v dějinách Československa.

Nové vedení města po roce 2014 vybavené stejnou marxistickou ideologií, zdá se však nalezlo přeci jenom ukazatel, ve kterém by hlavní město České republiky dokázalo trumfnout, anebo dokonce nechat někde daleko vzadu.

Tuto skulinu, kterou by se bylo možné prodrat do pozice favorita již delší dobu otevírá příkladná spolupráce hnutí Hnít Brno, zelených Ekoteroristů a Babišova lžihnutí. Vstřícnost k přivandrovalcům, porušování vlastních předpisů ve prospěch budování mešit a šíření islámu ve městě připravily půdu pro schválení projektu s názvem „Zvyšování interkulturní prostupnosti veřejných institucí ve městě Brně“. V rámci tohoto programu zaměstná magistrát další pracovníky, kteří budou pomáhat přivandrovalcům začlenit se do společnosti, orientovat se na úřadech a komunikovat. Dosud totiž, alespoň podle mínění brněnských zastupitelů, nebozí přivandrovalci nemají rovným přístupem k veřejným službám, sociálním dávkám a jiným finančním požitkům v důsledku čehož čelí ve zvýšené míře diskriminaci a chudobě, která se projevuje jejich tragickým strádáním duševním i materiálním.

Projekt odstartuje se začátkem školního roku 2017, tedy v září a potrvá dva roky. Celkový rozpočet činí 10 milionů korun. Je předpoklad, že tento rozpočet bude v souvislosti s nárůstem nečekaných výdajů několikrát navyšován, takže nakonec dosáhne minimálně ke 30 milionům. Najatí pracovníci budou muset ovládat alespoň částečně arabštinu, což je v naší zemi jazyk skutečně málo početný. Lze tedy předpokládat, že největší šanci získat tato dobře placená místa mají samotní přivandrovalci. Část rozpočtu tedy půjde na platy, ale občané města, kteří platí stále větší daně z nemovitostí, poplatky za odpad a jízdné v MHD jistě přijmou s pochopením, že část rozpočtu bude také použita na zahraniční pracovní cesty zastupitelů s cílem získat nové poznatky pro brněnskou praxi. Nemalou část rozpočtu získají i všemi oblíbené neziskové nevládní organizace. Magistrát bude totiž platit neziskovkám, které se zabývají péčí o přivandrovalce a stykem s arabským světem, za jejich hodnotné konzultace ke každému jednotlivému bodu programu.

Hlavními protagonisty tohoto programu jsou za město:

Ander, neomarxista ničící město ekoterorismem, svérázně přispívá k boji proti epidemii žloutenky tím, že ji sám roznáší.  

Holan, náměstek pro dopravu který nemá řidičský průkaz, jezdí načerno městskou hromadnou dopravou, najezdí denně 300 kilometrů služebním autem, jeho zálibou je sadomasochismus, pro výprask si ale jezdí za dominou na Ukrajinu, nikdo neví, zda si neúčtuje jako služební cestu.

Vokřál, všehoschopný kariérista, pokrytec, typický člen Pindíkova hnutí.

Proto je zcela pochopitelné a všichni občané Brna to také jistě schvalují, že kromě odstraňování multikulturních bariér na úřadech a veřejných institucích, zvýšení informovanosti a identifikace přivandrovalců s městem a státem, je hlavním cílem programu podpora integrace přivandrovalců do české společnosti a zvýšení jejich občanské a politické angažovanosti!

Nestačí, že vládnou Brnu korytáři a neomarxističtí teroristé, blíží se doba, kdy původní obyvatelé, ač stále tvořící většinu budou muset do zastupitelstva města i jednotlivých městských částí volit podle antidiskriminačního zákona. Do vedení města se tak ze zákona dostanou přivandrovalci, ti vybudují další mešity, zavedou povinnou výuku islámu od mateřských školek včetně stravování dětí halal, povinné nošení hidžábu, oddělení žen od společnosti mužů, přes díry v zemi nahrazující toalety a zákaz používání toaletního papíru až po nahrazení českého práva právem šaría.

Občané Brna si tak z vlastních kapes financují svoji vlastní likvidaci. Jak velkorysé a krátkozraké. 

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…