Sládek (SPR-RSČ): Německo náš vzor, ale jen když se to vládnoucí bandě hodí

21.11.2017 5:34

Ve své příchylnosti ke každému, kdo tady právě vládne, ve snaze být vždy papežštější nežli papež, vyniká tento národ nade všemi ostatními národy.

Sládek (SPR-RSČ): Německo náš vzor, ale jen když se to vládnoucí bandě hodí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Když tady vládlo nacistické Německo, takřka celá země buď hajlovala přímo, anebo se smířila s danou situací, když tady vládla internacionalistická diktatura, bylo to to samé, jen v jiné barvě. I sametový podvod jsme dotáhli k dokonalosti, kterou budou schopni okopírovat leda lidožrouti ze Zimbabwe.

Kopírujeme, přeháníme v důkazech poslušnosti, ale i to má svoje hranice. Nesmí to totiž ohrozit koryta momentálně vládnoucí bandy v České republice. Současná německá kancléřka je někým vysmívána, kritizována, někým zase velebena v případě přijímání přivandrovalců. Výsledek voleb v Německu je velmi rozpačitý a jednotlivé politické strany zastoupené v Bundestagu se nemohou dohodnout. Frau Merkel nejspíše nabídne demokratické řešení parlamentní krize, a to vypsání nových voleb.

A najednou se od ní distancují všichni poslanci zastoupení v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky. A to jak ti, kdo ji kritizovali, tak ti, kdo ji chválili. Takové řešení přeci není státotvorné, bude to Němce stát další peníze na uspořádání voleb, ohrozí to stabilitu země. Slyšíte ale ten falešný tón, tu falešně předstíranou péči o blaho národa a státu?

Poslanci, kteří se dostali ke korytům se prostě nebudou chtít pustit a budou se v parlamentu držet jako ... košile. Než aby riskovali, že se tam příště nedostanou, tak raději obětují národ i vlast. Náležitě to však pro všechny hlupáky zabalí do líbivých hesel, která je mají představit v roli státotvorných a konstruktivních politiků. Kdo jim to věří, tomu stejně není pomoci. Kdo však alespoň trochu přemýšlí, měl by se připravit na vymetení celé té zkorumpované bandy.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.