Sládek (SPR-RSČ): Platíme si vlastní katy

25.04.2019 15:41

Podle děsivě zneužitelné současné verze antidiskriminačního zákona může žalobu podat každý, kdo se cítí diskriminován. Je jasné, kdo ten paskvil z dílny českých zákonodárců využívá.

Sládek (SPR-RSČ): Platíme si vlastní katy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Bílý heterosexuální muž nebo žena, lidé starší padesáti let, kteří nemohou sehnat práci, ti všichni si stěžovat sice také mohou, ale není jim to nic platné. Rozsudků, kdy soudy uznaly stížnost nepřizpůsobivých spoluobčanů nebo cizinců je plno, rozsudky, které uznaly stížnost řádných občanů snad ani neexistují.

A nyní se POZOR, z dílny ANO, ČSSD a Pirátů, tedy dvou vládních a jedné údajně opoziční, avšak vždy kryptokomunistických stran na nás řítí ještě horší verze. Podle této verze, pod kterou jsou podepsáni i ti, kdo svoji volební kampaň založili na odmítání starých struktur, naprosté svobodě atd. Bohužel nyní se ukazuje, že neměli na mysli svobodu pro všechny, ale jenom pro feťáky, prodejce a výrobce drog, komunistickou mládež, vítače přivandrovalců a další podobný společenský odpad.

Nová verze antidiskriminačního zákona totiž umožní, aby žaloby na diskriminaci mohly podávat nejen osoby, které se cítí být diskriminovány, ale i POZOR neziskovky. Parazité, kteří bezostyšně pro svoji osobní potřebu vysávají sociální systém, různé vládní i evropské fondy. Parazité, kvůli kterým se peníze určené pro postižené, nemocné, opuštěné, prostě ke všem potřebným nikdy nedostanou, protože je zaměstnanci neziskovek prostě prožerou, utratí za drogy, za prostitutky, obchod s bílým masem a ještě odpornější zvěrstva.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Takže my, ať již přímo dary občanů, z rozpočtu České republiky tvořeného z daní občanů, nebo fondy Evropské unie, opět tvořené z daní občanů, my všichni budeme živit neziskovky a ty nás za odměnu budou zasypávat žalobami. Bude úplně jedno, že budou vymyšlené a bezdůvodné, stejně budou likvidovat nepohodlné občany, třeba za to, že mají dům, nebo auto, nebo že podnikají, nebo že to jsou živnostníci nebo rolníci, prostě všechny nepohodlné nastupující estébácko-komunistické diktatuře, a to soudními poplatky, platbami za advokáty, pokutami při prohrané žalobě. To všechno jsou i při normálním sporu takové částky, že v drtivé většině nastupuje exekutor. Záludnost spočívá především v tom, že podle této právní úpravy nemusí žalobce (neziskovka) prokazovat vinu žalovaného, ale naopak žalovaný musí prokazovat svoji nevinu. Což je, jak jistě uznáte, naprosto nemožné. Jak prokázat, že člověk nic neudělal?

To, co vymysleli výše uvedení je odporné zvěrstvo, za které by se nemuseli stydět ani jejich předchůdci s nacistickými a komunistickými legitimacemi. I když ani to není přesné. Mnozí z těch současných vládců ať již ve vládě nebo v parlamentu ty legitimace měli a pokud ne, tak jenom proto, že se narodili později. Avšak názory mají stejné, jejich přesvědčení je stejné a jsou stejně nebezpeční svojí tupostí a záští, jako jejich předci a předchůdci.

(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

4:30 Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k migraci