Sládek (SPR-RSČ): Protest dne 26. 5. před Divadlem Husa na provázku

10.04.2018 9:56

V rámci květnového brněnského divadelního festivalu má být uvedena hra „Naše násilí, vaše násilí“, která sprostě uráží nás všechny bez ohledu na to, zda jsme nebo nejsme věřící.

Sládek (SPR-RSČ): Protest dne 26. 5. před Divadlem Husa na provázku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Uráží totiž kořeny naší kultury a naše životní hodnoty. Například scénou, ve které Ježíš Kristus znásilní muslimskou ženu. Je nám naprosto jedno, jaké výmluvy si autor a herci pro tuto odpornou podlost vymyslí. Nezajímá nás nějaká převýchova národa organizovaná „umělci“ na téma uprchlická krize, naše údajné ignoranství a náš údajný strach z přivandrovalců.

My jsme žádnou krizi nevyvolali, my jsme sem nikoho nezvali. Nás urážet nikdo nebude, dovedete si představit, že by v muslimské zemi uvedli hru, kde obviňují Mohameda z páchání svinstva? Ať si tedy ti „umělci“ jdou provokovat tam.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Vyzýváme všechny občany Brna, aby se připojili k aktivnímu bojkotu a zablokovali vstup do divadla a vytvořili pro případné masochistické zájemce o tento hnus (například Matěje Hollana) uličku hanby.

Sledujte webové stránky SPR-RSČ Miroslava Sládka nebo můj facebook, sejdeme se před divadlem na Zelném trhu 9 již v 17,30 hodin, ozvučení zajištěno.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.