Šlahúnková (KSČM): I špatný zákon je dobrý?

09.03.2014 15:46

Ministr obrany Martin Stropnický bude podporovat návrh zákona o zrušení vojenského újezdu Brdy. Argumentuje tím, že na jeho přípravě pracovalo mnoho odborníků, ale návrh zákona v Poslanecké sněmovně leží a různě se upravuje a přehazuje již 2,5 roku.

Šlahúnková (KSČM): I špatný zákon je dobrý?
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Společné jednání zástupců dotčených krajů a ministerstev minulý týden kupodivu nepřineslo nic nového. Zákon má omezit územně, ekologicky a vojensky několik vojenských újezdů v republice, např. i jihočeské Boletice. V každém regionu se vedou diskuse pro a proti, ale nejsou tak protikladné jako u újezdu v Brdech. Co se za vším skrývá? Z pohledu vojáků se s Brdy již nepočítá, hejtman Plzeňského kraje obhajuje zachování historických hranic kraje a rozdělení území mezi oba kraje a středočeský hejtman je váhavý, chce ještě počkat a vše propočítat, promyslet. Nebo jsou snad ještě jiné úmysly? Doufám, že si poslanci při svém rozhodování vzpomenou na krásný kraj Káji Maříka, který by bylo škoda zkazit developerskými a různými podnikatelskými záměry.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.