Slušní lidé: Pokuta 126 000 korun za ochranu vlajky

19.09.2018 13:34

V květnu 2018 hnutí Slušní lidé jako jediní vystoupilo proti prznění české vlajky a tradic v provokaci nazvané "Vaše násilí, naše násilí", kterou v rámci festivalu Divadelní svět Brno uvedlo Národní divadlo Brno. Tehdy si muslimská provokatérka z přirození za zvuku koled vytáhla naši vlajku. V další části hry pak Ježíš Kristus sestoupil z kříže a znásilnil muslimskou ženu.

Slušní lidé: Pokuta 126 000 korun za ochranu vlajky
Foto: slusni-lide.cz
Popisek: Slušní lidé - logo

"Nelitujeme toho. Udělali bychom to znova. A radikálněji.” říká předseda hnutí a kandidát na primátora města Brna Zdeněk Pernica a dodává: “vážíme si podpory prezidenta Zemana, kardinála Duky nebo Václava Klause ml. A jsme rádi, že jsme na straně slušnosti a dobra proti lidem jako je slunkofašistka Wagnerová nebo opilec Rychlík. Tak jako všichni normální lidé, kteří nechtějí ze svých peněz platit przení vlajky nebo znásilňován muslimky Ježíšem Kristem.”

Pro členy hnutí bylo šokující pozorovat, jak strany ovládající brněnský magistrát - tedy ANO2011, TOP09, ŽítBrno, Zelení, Piráti a dokonce Hladíkova KDU-ČSL podporují finančně i morálně tuhle prasárnu a jejího organizátora, neúspěšného ředitele Národního divadla v Brně Martina Glasera. Ostatní mlčeli. I ti, kteří se dnes z tohoto našeho činu snaží vytřískat před volbami kapitál. ODS a ČSSD hru také podpořili.

V rámci přestupkového řízení ŽítBrnem prolezlý Úřad městské části Brno-střed udělil v přestupkovém řízení pokuty ve výši 126 000 Kč. Lidem, kteří se zastali vlajky, pod kterou se vracejí mrtví vojáci z Afghánistánu nebo se k ní hrdě hlásí sportovci při reprezentaci. Tu pokutu vlastně dostali všichni slušní lidé. Radnice Brna-Středu sankcionuje slušnost. Proti nicotně odůvodněnému politicky motivovanému paskvilu se dotčení odvolali. Členy hnutí zastupuje JUDr. Richard Novák, známý brněnský advokát. Pokutu jsou členové připraveni zaplatit. Předtím ale využijí všech dostupných právních prostředků.

A "modrý řetěz"? Ten budete vídat všude tam, kde se děje nespravedlnost. V místech, kde gangy s podporou místních starostů terorizuje mládež. Tam, kde nastěhovaná nemakačenka ubližují řádným nájemníkům. Všude tam, kde slušnost potřebuje Slušné lidi.

Slušní lidé
Zdeněk Pernica, předseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…