Šmída (Piráti): Probíhá v ČR islamizace? bezpochyby ano

05.01.2015 9:37

Probíhá zde islamizace? Muslimů je málo, tak jak to, že je to stále hlavní téma? Může islamizace proběhnout i bez muslimů?

Šmída (Piráti): Probíhá v ČR islamizace? bezpochyby ano
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Stačí sledovat články v médiích nebo na chvíli zabřednout do kterékoliv internetové diskuze. Kritizujeme islámské země za jejich netoleranci k ostatním náboženstvím, za nízkou úroveň lidských práv, viníme všechny Muslimy za činy radikálů z IS a především brojíme proti možnému přistěhovalectví a jejich nechuti se přizpůsobit zvyklostem a místní kultuře.Na druhou stranu, Muslimů tu prokazatelně mnoho nežije, tak jaktože tu probíhá Islamizace? A jak se to pozná? Jednoduše.

Vytrácí se naše kultura - kultura svobody a rovnosti víry a vyznání, tolerance a vzájemného respektu k ostatním lidem. Naše přesvědčení, že jsme dosáhli způsobu jak mohou dříve znepřátelené země žít pospolu v míru a "bez hranic". Přestáváme tolerovat ostatní náboženství a zakazujeme nošení náboženských symbolů či stavby svatostánků. Pokud náhodou nějaký stojí, doporučuje se chodit tam s prasaty, aby bylo místo znesvěceno. Stáváme se tím stejnými ignoranty, jako extrémní a netolerantní Muslimové.

Dobrovolně si snižujeme úroveň lidských práv jen z důvodu nenávisti k odlišnému náboženství. Chceme chránit naše svobody a práva, ale přitom se jich sami dobrovolně zříkáme. Jsme přece v ohrožení, říkali to v televizi. Pro bezpečnost se musí něco obětovat. Třeba lidská práva a svobody. Na základě útržkovitých a nesouvisejících zpráv hážeme všechny Muslimy do jednoho pytle, aniž bychom aspoň s jediným skutečně promluvili, pokecali, poznali se. Dnes v době internetu je to snadné. Ale nenávidět na základě článků z blesku je očividně snadnější. Stejně jako někteří radikální Islamisté nenávidí Západ, protože je prý zkažený, plýtvá jídlem, protože vlastní hovna splachuje pitnou vodou, zatímco u nich v poušti je voda dražší než zlato. Zkuste takovému Islamistovi vysvětlit, že nejsme všichni zkažení, že nás zajímá zdravá planeta, že jsme zbožní a snažíme se pomáhat všude na světě. Je to stejně těžké, jako otevřít oči některým anti-muslimům. Klíčem je informovanost, komunikace a otevřenost a i tak to bude trvat dlouho. Pokud tomu vůbec dáme šanci. Druhá možnost je asi válka.

Často slýchám: "Nemám nic proti nikomu, ale ať si zůstanou kde jsou. Proč bychom se měli starat o uprchlíky z války? To není naše válka!" Jakoby samotné stěhování byl nějaký prohřešek. Praotec Čech byl přistěhovalec. Amerika je jeden velký přistěhovalecký tábor. Sami Čechoslováci často utíkali před válkou. Asi bychom nebyli rádi, kdybychom sami chtěli s rodinou někam do bezpečí a tam by nám řekli "nechceme vás, sami máme málo, vraťte se, odkud jste přišli". Nebo by nám řekli "zůstaňte, ale zapomeňte na své zvyky, zapomeňte na své kořeny, vzdejte se své víry." Asi bychom stejně o vánocích, třeba i potajnu, nazdobili vánoční stromeček a zazpívali koledy. Svoje zvyklosti si s sebou přece neseme, ať jsme kdekoli.

Ať se přizpůsobí oni nám, říkáme. Ať přijmou naši kulturu a zvyklosti. My tady pijeme pivo, kouříme trávu a cigára, hrajeme automaty, pijem tvrdej chlast a sledujeme seriály v televizi. A oni chtějí nosit šátky? Takový brutální zásah do naší kultury si líbit nenecháme! Šátky nechceme! Okamžitě bojkotovat kebab! My se nikomu přizpůsobovat nebudeme!  Naše kultura je jediná pravá. A tvrdě postihneme každého, kdo se bude chtít chovat jinak! Bůh je veliký! ...

Radikální Islamizace ČR dovršena... a nebyli k tomu potřeba ani žádní Muslimové. Prostě jsme se začali chovat jako oni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce