Sofka (TOP 09): Chtěl bych poděkovat za dobré vedení svému předchůdci Vošoustovi

13.04.2019 22:28

V Královéhradecké buňce TOP 09 došlo k výměně vedení

Sofka (TOP 09): Chtěl bych poděkovat za dobré vedení svému předchůdci Vošoustovi
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Hradec Králové si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Po dvou letech vystřídal ve vedení dosavadního předsedu Petra Vošousta učitel základní školy Jakub Sofka. Ve čtvrtek o tom rozhodli delegáti sněmu, který se konal v Hradci Králové. Místopředsedou regionální organizace byl zvolen spolumajitel autoservisu Petr Vošoust.


„Chtěl bych poděkovat za důvěru a za dobré vedení svému předchůdci Petru Vošoustovi. Osobně bych se rád zaměřil na dvě oblasti, první je komunikace především s veřejností. S tím souvisí také bod druhý, a sice konsolidace TOP 09 v rámci politického spektra v regionu. Je potřeba, co nejlépe naši organizaci připravit na blížící se volby, a to právě díky lepší komunikaci s veřejností a generování podnětů a námětů do dalších voleb,“ uvedl nově zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Hradec Králové Jakub Sofka.


Regionální výbor hradecké TOP 09 doplňuje ředitel Gymnázia J. K. Tyla Matěj Ondřej Havel, majitelka lékárny Kateřina Jelínková, krajský zastupitel a předseda Finančního výboru Královéhradeckého kraje Milan Sommer, student Univerzity Hradec Králové Dominik Šípoš a vysokoškolský a středoškolský pedagog Lukáš Vízek.


„Věřím, že nové vedení naváže na činnost předešlého a k tomu ještě něco změní. Myslím, že je tu prostor pro rozvoj, my ho můžeme jen využít, uvidíme, jak se to podaří,“ říká nový člen regionálního výboru Dominik Šípoš.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…