Soukromníci: Současná vláda si náš respekt v žádném případě nezaslouží

26.05.2020 5:35

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům průzkumu zasažení populace koronavirem

Soukromníci: Současná vláda si náš respekt v žádném případě nezaslouží
Foto: Soukromníci
Popisek: STRANA SOUKROMNÍKŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Ani po neděních OVM, kde ministr Adam Vojtěch dostal argumentačně opět pěkně nařezáno, není jasné, jak na tom skutečně jsme. Bylo zasaženo 1, 3, 5 nebo 10 procent populace? Fungují vůbec používané testy? Jak vysoká je skutečná smrtnost? Vláda neví!

Pokud je "rouškový" průzkum pravdivý, vládě se každopádně opět podařilo rozdělit společnost. Je klidně možné, že polovina lidí v republice má stále strach, věří vládním blábolům a je připravena i nadále ohýbat hřbet. Logicky však vyvstává otázka, jak moc velký odpor bude v budoucnu klást polovina, která má roušek plné zuby.

Současná vláda si totiž náš respekt v žádném případě nezaslouží.

 

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

7:07 Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

Jako ministr školství si vážím toho, že v domácí odborné komunitě existuje poměrně silná shoda na ro…