Soukup (ANO): 3 x o islámu a migraci na Karlovarsku

02.06.2016 12:47

Diskusní fórum Máme se bát islámu?, které jsem pořádal 18. května v Poslanecké sněmovně, vyvolalo velký zájem. Jeho čtyřhodinový audiovizuální záznam na www.poslanecsoukup.cz má za pouhý týden na 12 tisíc navštívení.

Soukup (ANO): 3 x o islámu a migraci na Karlovarsku
Foto: ANO
Popisek: Zdeněk Soukup

Na pátek 24. 6. 2016 zvu veřejnost od 18 hodin do Kulturního centra Svoboda v Chebu. Mé pozvání sem přijal bývalý muslim, konvertita ke křesťanství, publicista Lukáš Lhoťan.

V pondělí 27. června přenesene diskusi o islámu a migraci do Městského domu kultury v Sokolově. Od 18 hodin tam budu spolu s dalším hostem, s arabistou, orientalistou a překladatelem Petrem Pelikánem.

V úterý 28. června přijede do Krajské knihovny v Karlových Varech český spisovatel, dramatik a publicista, žijící ve Velké Británii, Benjamin Kuras. Od 19.30 hodin si můžete vyslechnout jeho názory na postupnou islamizaci Evropy. Představí svoji poslední knihu s titulem Jak zabít civilizaci.

Na všech třech setkáních předpokládáme velký zájem. Přednostně dostanou místa k sezení ti, kteří se zaregistrují na mailu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Revizi rozpočtového určení daní předcházela rozsáhlá debata

14:07 Ministr Stanjura: Revizi rozpočtového určení daní předcházela rozsáhlá debata

Vláda schválila novelu zákona o rozpočtovém určení daní (RUD), jejímž cílem je nejen posílení daňový…