Sršeň (STAN): Stát nemá překážet, ale sloužit

04.09.2017 9:20

Nedaleko moravských Valtic Starostové a nezávislí slavnostně v neděli zahájili svou volební kampaň. Ústředním motivem je vinná réva.

Sršeň (STAN): Stát nemá překážet, ale sloužit
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Lídr STAN v Olomouckém kraji Radim Sršeň

„Vinná réva roste odspodu a to nejlepší z ní dostaneme pod tlakem. My chceme, aby se rozhodovalo co nejblíže lidem, chceme, aby se rozhodovalo odspodu. Jsme ve velkém tlaku a věříme, že díky tomu dokážeme velké věci,“ říká volební lídr Jan Farský.

„S vínem bude spojená také naše kampaň. Začneme tím, že lidem rozdáme hrozny, za pár týdnů se dostane na burčák a skončíme u dokončeného vína, které bude symbolizovat úspěch STANu ve volbách,“ uvedl místopředseda hnutí STAN Radim Sršeň, který povede kandidátku v Olomouckém kraji. Starosta Dolních Studének zároveň prozradil, jak vidí šance Starostů na volební výsledek. „Hotové vykvašené víno má většinou kolem 11 až 13 procent, viděl bych to podobně také s voličskou podporou STANu v parlamentních volbách.

V Olomouckém kraji se zahájení kampaně Starostů a nezávislých uskuteční v pondělí 4. září v 15 hodin před hlavním vlakovým nádražím v Olomouci. Kandidáti budou lidem rozdávat hroznové víno.

„Lidé si nejlépe vládnou sami a stát je tu jen jako servisní nástroj. Stát nemá překážet, stát má sloužit. Chceme vrátit stát lidem. Stát je tu pro lidi, ne lidi pro stát,“ doplňuje na závěr Radim Sršeň jednu z hlavních myšlenek volebního programu Starostů a nezávislých.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.