Starosta Hocke: Hlubokou ulicí jezděte o prázdninách opatrně

25.06.2020 14:01

Městský úřad Turnov odbor dopravní informuje, že od 13. července budou probíhat výkopové práce na pravostranném chodníku v Hluboké ulici, dále v ulici Palackého a L. Petrnouška.

Starosta Hocke: Hlubokou ulicí jezděte o prázdninách opatrně
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Turnova Ing. Tomáš Hocke (BPP)

Hluboká ulice„Práce jsou rozděleny do 3 etap. První výkopové práce proběhnou v Hluboké ulici od 13. do 20. července,“ přiblížili Pavel Vaňátko z odboru dopravy. Další týden od 21. do 28. července se výkopové práce přesunou od kruhového objezdu u Bati do Palackého ulice směrem k městskému divadlu. Od 29. července do 5. srpna pak do ulice L. Petrnouška.

„Důvodem rekonstrukce je žádost ČEZu, který v objektu Korunní Princ a také v budově divadla posílí elektřinu," sdělil starosta Tomáš Hocke.

„Do 13. srpna by měly být hotové finální úpravy povrchu,“ doplnil Vaňátko.  Obchody a prodejny zůstanou otevřené, vstup bude umožněn buď v místě výkopu pomocí lávky, nebo přes zaštěrkovaný úsek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.