Štěch (ČSSD): Pod vedením Bohuslava Sobotky si vláda vede dobře

16.10.2016 12:59

Každý, kdo se opravdu zajímá o politiku a veřejné dění v České republice, tak musí uznat, že pod vedením Bohuslava Sobotky si vláda vede dobře.

Štěch (ČSSD): Pod vedením Bohuslava Sobotky si vláda vede dobře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Štěch

Bohuslav Sobotka není nějaký mistr v rétorice, díky své přirozené inteligenci není schopen snížit se k jednoduchým útočným výpadům, které praktikují jiní politici. Ale podle mě to dlouhodobě nemůže vydržet. Jako se občané po čase začali ptát, kde je výsledek akce Čisté ruce, tak se budou ptát Andreje Babiše, jak to je s tím „všetci kradnú, jenom já ne“. To jsou hesla, která krátkodobě zabírají, ale dlouhodobě se obracejí proti těm, kdo je pustil do éteru. Ale já nejsem dogmatik. Pokud se najdou lidé, kteří přijdou s řešeními a budou je umět odprezentovat dovnitř ČSSD a na veřejnost... Myslím ale, že jich plné perony čekajících na vlaky do Prahy, nebo na sjezd ČSSD, nejsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…