Štěch (ČSSD): Věřím, že Senát bude pokračovat v získávání důvěry občanů

16.11.2016 13:36

Projev na schůzi Senátu 16. listopadu 2016:

Štěch (ČSSD): Věřím, že Senát bude pokračovat v získávání důvěry občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Senátu Milan Štěch

Vážené paní senátorky, vážení páni senátoři, vzhledem k tomu, že jsem řídící této schůze, tak nemám opouštět místo, jinak by schůze byla přerušena, tak si vám dovolit poděkovat z tohoto místa. Děkuji vám všem, kteří jste se voleb zúčastnili. Samozřejmě děkuji velmi srdečně těm, kteří jste mě podpořili a doufám, že vás, kteří jste mi v tuto chvíli hlas nedali, z jakýchkoli důvodů, přesvědčím, že moje práce bude ve prospěch tohoto Senátu a práce Senátu doufám, že nadále bude ve prospěch občanů naší země. Budu dělat vše pro to, aby Senát i nadále byl tou komorou, kde se k věcem přistupuje zodpovědně, pokud to jde i s určitým nadhledem, a kde se nezneužívá schůze k jakýmkoli osobním vyřizováním, rozporů a věcí, které třeba mezilidské vztahy, tak jak to mezi lidmi je, zatěžují.

Věřím, že Senát bude pokračovat v získávání důvěry občanů, jak se to dařilo v posledních šesti letech. A také věřím, že společně prosadíme některé změny, které umožní, aby si lidé Senátu více všímali a aby Senát posílil svoji pozici v ústavním systému České republiky. Těším se na spolupráci s vámi a ještě jednou děkuji za podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice