Štěpánek (Trikolora): Řítíme se do další totality

16.08.2023 12:12 | Ze sítí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k postupnému ukrajování svobod a práv

Štěpánek (Trikolora): Řítíme se do další totality
Foto: Hans Štembera
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

„Brána do další TOTALITY je dávno otevřená dokořán!“

KDYŽ si režimní moc začíná libovat ve stíhání verbálních trestních činů, když režim zneužívá policii k ptákovinám typu vyšetřování chlebíčků s písmenem Z.

KDYŽ režimní moc nepohodlným lidem brání ve svobodné diskusi, když vláda zneužívá soukromou firmu k vypnutí alternativních webů, ač tím pošlapává Ústavou zaručenou svobodu projevu.

KDYŽ vás vyhazují z práce za to, že řeknete jiný názor na válku, když v souznění s režimní mocí řádí na sociálních sítích cenzoři.

KDYŽ jsou veřejnoprávní média, která by měla pokrývat celé názorové spektrum, hlásnou troubou pouze zdegenerované liberální demokracie, která už není ani liberální, ani demokratická atd.

Při nástupu totality vždy šlo o postupný proces pozvolného ukrajování občanských i jiných svobod. I Hitler se dostal k moci prostřednictvím demokratických voleb a totéž platí o nástupu komunistické totality v naší zemi po roce 1948!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.