Štěpánek (Trikolora): Za podstatnou část svých problémů si Ukrajina může sama

24.02.2024 10:11 | Komentář

Na rozdíl od mnoha jiných nemusí Trikolora vymýšlet nic nového. Stačí zopakovat naši tiskovou zprávu ze dne 24. 2. 2022:

Štěpánek (Trikolora): Za podstatnou část svých problémů si Ukrajina může sama
Foto: Hana Brožková
Popisek: Petr Štěpánek

Válka je vůl, zpívala kdysi brněnská skupina Synkopy 61. Trikolora lituje, že na Ukrajině došlo k vojenské eskalaci, kdy ruská vojska vstoupila na ukrajinské území. Vždy je to špatně, když namísto diplomacie hovoří zbraně. Agrese není a nesmí být řešením konfliktu!

Pokud si ale budeme nalhávat, že celý ukrajinsko-ruský konflikt je černobílý a že za jeho eskalaci může pouze jedna strana, řešení sporů tím nijak nepomůžeme, jen si lžeme do vlastní kapsy.

Z poctivé analýzy třiceti let samostatné Ukrajiny, a zvláště pak z objektivního vyhodnocení post-majdanské ukrajinské reality plyne, že za podstatnou část svých problémů si Ukrajina může sama, přičemž ani USA ani Evropská unie jí nijak nepomohly, jen ji využívají pro své vlastní zájmy.

Válka je vůl. Největší obětí války jsou vždy nevinní.

Trikolora, 23. 2. 2024

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pane Štěpánku, máte pravdu, ostatně téměř vždy ve Vašich komentářích., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKadel , 24.02.2024 13:22:39
Ale vysvětlit to našim "chciválkům", to byste asi nedokázal. A asi nikdo, protože něco tak hloupého, co nám nyní vládne, to byste snad v celém světě nenašel. Pokud tyto hňupy nedokážeme z jejich postů odstranit, povede to nevyhnutelně k velkému průšvihu, světové válce. Vždycky jsem razil to, že v demokracii se může vyslovit každý hňup. Ale nikdy nesmíme dopustit, aby tito hňupové se dostali do funkcí, kde budou o nás rozhodovat. Což jsme nezvládli, a Bůh tedy s námi !!

|  5 |  0

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…