Šternberk: Nabízíme pozemky na výstavbu rodinných domů

13.10.2022 10:48 | Tisková zpráva

Město Šternberk nabízí k prodeji pozemky pro stavbu rodinných domů. Podmínkou je vybudování nezbytné dopravní a technické infrastruktury a její následné převedení do vlastnictví města. Nabídky musí být doručeny nejpozději do 24.11.2022.

Šternberk: Nabízíme pozemky na výstavbu rodinných domů
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Město Šternberk vyhlašuje záměr prodeje části pozemku parc. č. 1733/1 orná půda o výměře cca 9.600 m2 v k. ú. Šternberk a části pozemku parc. č. 272 orná půda o výměře cca 20.000 m2 v k. ú. Lhota u Šternberka, které jsou dle územního plánu určeny k zastavění s funkčním využitím „plocha bydlení – bydlení v rodinných domech“.

Předmětné části pozemků jsou nabízeny k prodeji zájemcům v rozsahu grafického znázornění za předpokladu, že uchazeč vybuduje a převede do vlastnictví města nezbytnou dopravní a technickou infrastrukturu dle definovaných požadavků.

Realizace a následný převod dopravní a technické infrastruktury do vlastnictví vyhlašovatele je podmínkou pro prodej pozemku do vlastnictví zájemce. Nejnižší nabídková cena pozemku je stanovena na 600 Kč/m2 + DPH.

Nabídky musí být doručeny nejpozději do 24.11.2022 do 12:00 hod. na podatelnu MěÚ Šternberk, Opavská 1, Šternberk; poštovní doručovací adresa Město Šternberk, odbor správy majetku města, Horní nám. 16, 785 01 Šternberk, a to osobně nebo poštou, přičemž rozhodující je termín doručení.

Podrobný popis záměru a bližší informace naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…