Stržínek (ANO): Plánuje se oprava průtahu městem ve směru na Rožnov

17.02.2019 10:23

Téměř 1,5 km dlouhý úsek silnice I/35 na ulici Rožnovská projde v nejbližších letech rekonstrukcí.

Stržínek (ANO): Plánuje se oprava průtahu městem ve směru na Rožnov
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek (ANO)

14. února o tom zástupci Ředitelství silnic a dálnic informovali představitele valašskomeziříčské radnice, ČSAD, dopravního inspektorátu Policie ČR a starostku Krhové Kateřinu Halaštovou.
Podle Ředitelství silnic a dálnic, která silnici I/35 spravuje, je na ulici Rožnovská nedostatečná tloušťka asfaltového souvrství.  Proto je třeba tuto vrstvu odfrézovat a položit vrstvy o dvojnásobné tloušťce. V rámci prací budou rovněž obnoveny a doplněny uliční vpusti. Oprava se týká úseku od křižovatky s ulicí Záhumení po křižovatku s ulicí Solární.

„Silničáři plánují celou opravu rozložit do čtyř etap. Každá z nich by měla trvat zhruba jeden měsíc. Délka opravy je dána časově náročným technologickým postupem. Řidiči jedoucí od Rožnova do Valašského Meziříčí budou mít po celou dobu opravy zprůjezdněn jeden jízdní pruh. Objízdné trasy se plánují pro vozidla, která budou směřovat z města na Rožnov,“ konstatoval starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek.

V současné době se k celé akci zpracovává projektová dokumentace. Termín realizace zatím není přesně stanoven. Jisté je, že to nebude dříve než v roce 2021.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice