Stržínek (ANO): Ve Valašském Meziříčí proběhl první sraz elektromobilů

30.09.2018 11:17

V sobotu 4. srpna se ve Valašském Meziříčí uskutečnil 1. Sraz elektromobilů na Valašsku. Přes dvacet ekologických vozidel různých značek bylo pro zájemce připraveno od 10 hodin do 15 hodin na náměstí. Vstup na akci byl volný.

Stržínek (ANO): Ve Valašském Meziříčí proběhl první sraz elektromobilů
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek (ANO)

„Cílem akce bylo ukázat široké veřejnosti, kam se trh s elektromobily za poslední roky posunul. Návštěvníci této akce měli možnost si elektromobily také vyzkoušet a hlavně získat informace od jejich uživatelů a provozovatelů. Připraven byl i bohatý doprovodný program,“ prozradil starosta města Robert Stržínek a dodal: „S prvním elektromobilem má roční praktické zkušenosti i naše město."

Příznivci elektromobilů si mohli prohlédnout například Teslu Model S i X, BMW i3, Hyundai Ioniq, Nissan Leaf, Peugeot ion, Volkswagen e-Golf či Fiat 500.

Na náměstí byl připraven stánek Asociace elektromobilového průmyslu (ASEP), ve kterém lidé získali potřebné informace o elektromobilech nebo využili poradenství zdarma. Přichystána byla rovněž prezentace o elektromobilitě a různé propagační materiály. Samozřejmostí byla možnost nabíjení vozidel v průběhu konání akce.

Akci pořádalo město Valašské Meziříčí ve spolupráci s asociací ASEP.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.