Švácha (TOP 09): Celý život se věnuji podpoře regionální kultury

16.06.2021 5:35

Pavel Telička (HLAS) oznámil svůj konec v politice a záměr složit mandát zastupitele Středočeského kraje. V zastupitelstvu jej nyní nahradí Jan Švácha (TOP 09), místostarosta Rakovníka.

Švácha (TOP 09): Celý život se věnuji podpoře regionální kultury
Foto: TOP 09
Popisek: Jan Švácha

TOP 09, HLAS a Zelení kandidovali do středočeského krajského zastupitelstva jako “Spojenci pro Středočeský kraj” a získali 4 mandáty. Po avizovaném konci Pavla Teličky tak nastupuje na kandidátce pátý místostarosta Rakovníka Jan Švácha. Ten již přijetí mandátu potvrdil.

“Jsem připravený naskočit do práce a jako součást klubu Spojenců přispět k  naplnění programu pro střední Čechy 21. století. Prakticky celý život se věnuji podpoře regionální kultury a právě o “živý kraj” se chci v zastupitelstvu zasadit. Mým dalším zásadním tématem je volný čas mládeže a zapojení studentů do veřejného života,” říká Jan Švácha.

Klub Spojenců tak bude nově pracovat ve složení Jan Jakob (TOP 09), Jana Krumpholcová (Zelení), Václav Švenda (TOP 09) a Jan Švácha (TOP 09).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…