Světnička (MS Piráti): Stíhají se zločiny jen někdy a jen u někoho?

21.10.2020 7:33

Kdo na koho co ví a čím ho vydírá, aby nekonal, jak mu povinnosti stanoví zákony? Co všechno asi ví pověstný čučkař Michal Koudelka z BIS na Andreje Babiše?

Světnička (MS Piráti): Stíhají se zločiny jen někdy a jen u někoho?
Foto: flicker.com
Popisek: Karel Světnička

Stále někdo někde vyhrožuje nějakými nesmysly, ale nekoná, co je jeho povinnost. Stejně jako nešetří zločiny vedení havlistického Forum2000, když jeho lidé v Lipsku fyzicky napadnou pod dohledem německé tajné služby člena předsednictva Konfederace politických vězňů ČR, chráníce tím zájemce o rušení Benešových dekretů a vítače migrantů se skrytými muslimskými teroristy. Vš to bylo zaplaceno z Babišova státního rozpočtu – z našich daní proněmeckým socdem ministrem Tomášem Petříčkem.

Jestliže máme ve vrcholných vyšetřovacích a justičních složkách takové lidi, tak pak se není co divit, že své zákonné povinnosti ignoruje i Andrej Babiš. Ten prokazatelně obdržel 1. října 2020 informaci, že bylo podáno trestní oznámení na čučkaře Michala Koudelku z vedení BIS. Bylo podáno pro podezření - naplnění skutkové podstaty trestných činů šíření poplašné zprávy a dále sabotáže. To vše v době nouzového stavu, tedy s vyššími trestními sazbami,

K tomu byla Andreji Babišovi sdělena jeho zákonná povinnost s připomenutím, že již dříve na ministerstvu financí za oznamovatelem poslal své vozidlo v souvislosti s potřebou ujasnění stejná situace, když bylo podáno trestní oznámení na generála Novotného - generálního ředitele celní správy, pro braní úplatků v podobě zlatých slitků, což bylo sice následně jako obvykle trestně právně zameteno pod koberec, ale stálo to západočeského agroinženýra Novotného nejvyšší celnický post i jeho celnické angažmá.

U služebních poměrů totiž nejde v těchto případech o presumpci neviny. Proto ve sdělení Andreji Babišovi byla připomenuta i jeho zákonná povinnost: „Podle zákona premiér jmenuje do funkce ředitele BIS. Proto nyní podle zákona č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, podle §40 odst.1 tohoto zákona máte zákonnou povinnost zprostit výkonu služby Michala Koudelku, ředitele BIS.“

Andrej Babiš nejednal, jak má zákon káže, a je nečinný. Dokonce za 4 dny navrhl povýšení věčného čekatele čučkaře Michala Koudelky do hodnosti čučkaře generálního(?)

Co všechno má čučkař Michal Koudelka za materiály na Babiše k jeho minulosti? Čím vším Andreje Babiše vydírá? Může být vůbec premiéra vydírající ředitel BIS v čele takové instituce? Podle zákonů ani jeden z nich nepostupuje – oba zákony ignorují.

Kdyby čučkař Michal Koudeka pracoval přesně podle zákonů, tak by dávno podal třeba trestní oznámení sabotáž pro ukradení sochy Koněva, která Praze 6 nikdy nepatřila. Nebo by dávno oznámil, že aktivní podílník na zločinech komunismu a platící pronásledování politických vězňů Tomáš Zima, podvodem rektor Univerzity Karlovy, aktivně se zajímá o příděl peněz z území Ruské federace od osob, které tady pravděpodobně vydírají občany ve prospěch GRU a KGB (nyní pod názvem FSB) – třeba v zájmu špionáže? Nebo by oznámil platby ministra Tomáše Petříčka z našich daní ve prospěch agresivních zločinců z Forum2000 za napadání osob v Lipsku pod dohledem německé tajné služby. Pravda, napadení byli pronásledovaní totalitním režimem a opovážili se zajímat o dosud nevyplacené německé reparace z II. Světové války, stejně jako odmítají vstup migrantů se skrytými muslimskými teroristy na území naší vlasti. Nemystifikoval by přes svoji agenturu v plátku Respekt evropskou veřejnost se špionážními thrillery ve hře na ricinové kufříky. Nebo aktuálně měl upozornit na kšefty Hamáčkových soudruhů s rouškami (stát „získá“ z Číny roušku za 2x tolik, co občan) nebo zneužíváním koronaviru k vyvolávání paniky mezi obyvatelstvem nepravdivými a zmatečnými informacemi.

Je toho mnohem více, co by měl čučkař Michal Koudelka z BIS ze zákona činit a nečinit.

Nutno ale objektivně přiznat: Když v nouzovém stavu bezdomovec v Brně v supermarketu z hladu ukrade 5 housek, jde si na jeden a půl roku sednout do vězení. Měl smůlu hlavně v tom, že neměl vůbec žádné materiály k minulosti Andreje Babiše, jako má jeho soudruh čučkař Michal Koudelka, který by jinak měl dostat až 8 let.

Převzato z profilu politika

Mgr.Bc. Karel Světnička

  • MS Piráti
  • Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr.Bc. Karel Světnička

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…