Svobodní: Sleva na jízdném je úplatek, který menšině zaplatí všichni

14.03.2018 22:37

Vláda zavádí slevu na jízdné pro studenty a seniory. Státní rozpočet bude tato úlitba některým voličům stát 5,8 miliard. Uplácení voličů tak bohužel dál a dál pokračuje.

Svobodní: Sleva na jízdném je úplatek, který menšině zaplatí všichni
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Svobodní jsou přesvědčeni, že cena za tento úplatek bude ještě vyšší, protože dle slov navrhovatelů je třeba navýšit počet kontrol, což nebude zadarmo.

Svobodní upozorňují, že to není státní aparát, který toto okaté nakupování hlasů zaplatí. Peněženka každého z nás bude o cca 550 korun lehčí! Vláda místo řešení jak zajistit, aby důchodci neživořili a mohli si dovolit hradit plné jízdné, hledá další a další způsoby, jak plundrovat kapsy ekonomicky aktivních obyvatel naší země. Vše je levnější než dotace v této podobě.

Až vám bude příště chybět v peněžence pětistovka, vzpomeňte si na vládu v demisi. Ta vám ji vzala a vybrané skupině obyvatel ji dala. Hned jim je líp!

Svobodní navrhují o zmíněných téměř šest miliard snížit nebo zrušit daně přímé i nepřímé (DPH, daň z elektřiny apod.) a nechat rodičům dojíždějících studentů a penzistům více peněz v peněženkách.

Republikové předsednictvo Svobodných

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…