TOP 09: S kandidátními listinami v Ústeckém kraji finišujeme

23.07.2018 5:34

Před blížícím se termínem 31. července, do kdy musí být podány všechny kandidátní listiny, je již zřejmé, kde bude TOP 09 podávat kandidátky.

TOP 09: S kandidátními listinami v Ústeckém kraji finišujeme
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

V Děčíně se podařilo TOP 09 vyjednat koaliční partnerství s KDU-ČSL a společně jdou do voleb s názvem Změna pro Děčín. V okrese Děčín jde TOP 09 společně s nezávilými kandidáty ještě v obci Mikulášovice pod názvem Mikulášovice 2018 a ve Varnsdorfu podpořila TOP 09 hnutí HNHRM (HNUTÍ NEZÁVISLÝCH ZA HARMONICKÝ ROZVOJ OBCÍ  A MĚST).

V Chomutově TOP 09 podporuje kandidátní listinu PRO Chomutov, ve které se sdružili Česká pirátská strana, JsmePRO!, KDU-ČSL, Starostové a Nezávislí, Strana Zelených , TOP 09 a nezávislí kandidáti.

V okrese LItoměřice se podařilo sestavit kandidátní listiny v Lovosicích, tam jde TOP 09 společně s hnutím Starostové a Nezávislí pod názvem Demokratický blok - TOP 09 a Starostové a nezávislí, V Litoměřcích se finišuje na konečné verzi s hnutím Pro Zdraví a Sport jehož název ještě není znám,  v Roudnici nad Labem jde TOP 09 společně s nezávislými kandidáti pod názvem Akce R a v Mšených Lázních Pro naše zdraví - TOP09 a nezávislí.

V okrese Louny se budou podávat kandidátní listiny v Lounech, tam půjde TOP 09 společně s hnutím Pro Zdraví a Sport pod názvem Pro Lepší Louny, v Žatci se podává kandidátní listina s názvem Žatec srdce regionu, kde jde s TOP do voleb s KDU-ČSL. TOP 09 sestavila kandidátní listiny s nezávislými kandidáty v Kryrech pod názvem Moje Kryry a v Očihově Za Očihov a Očihovec. Ještě se pracuje na konečné verzi v Podbořanech, k té nejsou zatím přesné informace.

V Mostě je rozpracovaná kandidátka TOP 09, která bude podpořena nezávislými kandidáty. Název zatím není znám.

V okrese Teplice mají sestavenou kandidátku ve městě Bílina, tam jde TOP 09 s nezávislými kandidáty pod názvem Moje Bílina a stejně tak jde TOP 09 v Duchcově, zde buou mít název Žijeme Duchcovem - nezávislí kandidáti a TOP 09. V Teplicích TOP 09 podporuje kandidátní listinu kvalitními kandidáty Volbu pro Teplice, kde se spojili KDU-ČSL, Strana Zelených, TOP 09 a nezávislí kandidáti.

V okrese Ústí nad Labem se po původním jednáním s hnutím Pro Zdraví a Sport začalo nově vyjednávat s KDU-ČSL a s hnutím Sarostové a Nezávislí, zde půjdou společně kandidovat na Magistrát města Ústí nad Labem. Na poslední chvíli se bude TOP 09 snažit sestavit kandidátní listinu na obvodě Severní Terasa společně s nezávislými kandidáty. Vzhledem k termínu vyjednávání nejsou známy bližší informace. V okrese Ústí n. L. se podařilo ještě sestavit kandidátku ve městě Chlumec, kde jde TOP 09 spolu s nezávislými kandidáty pod názvem HORKA. TOP 09 ještě podává kandidátní listinu v obci Přestanov, kde navrhuje nezávislé kandidáty pod názvem Volba pro Přestanov.

Zde se budou postupně zobrazovat finální verze kandidátních listin, které budou k zveřejnění.

Děkujeme všem kandidátům za jejich odhodlání a chuť kandidovat a lírům za práci, kterou mají s vyjednáváním. Přejeme všem hodně zdaru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…