Teď už zostra. ČSSD na Vysočině chce zopakovat vítězství v parlamentních volbách

04.09.2017 5:34

Sociální demokraté na Vysočině zahajují ostrou fázi volební kampaně. Při té příležitosti se uskuteční nejen tisková konference, v průběhu které budou představeny hlavní témata a priority, ale také se do ulic vypraví jednotliví kandidáti a všemi směry po Vysočině se rozjedou bílo-oranžová auta.

Teď už zostra. ČSSD na Vysočině chce zopakovat vítězství v parlamentních volbách
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Stěžejní témata jsou jasná. Jde o vyšší mzdy, zdraví bez poplatků, důstojné stáří a podpora mladých a dostupné bydlení,“ říká náměstek ministra pro legislativu, rovné příležitosti a lidská práva a krajský předseda Petr Krčál. Oporu mají sociální demokraté ve všech kandidátech. Vepředu kandidátky je pak tandem dvou generací regionálních politiků, kteří makají pro Vysočinu. Jsou jimi hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek a starosta Nového Města na Moravě Michal Šmarda. „Naší devízou je také to, že držíme slovo. Pro příklad nemusíme jít daleko. Kvalitní a dostupné zdravotnictví bez poplatků jsme hájili celé 4 roky. A budeme v tom pokračovat,“ uzavírá krajský předseda Krčál.

m-b-tandem.jpg

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…