Trikolora: Levicová progresivistická (woke) ideologie je neštěstím současného světa

09.05.2023 20:07 | Tisková zpráva

Prohlášení ke konferenci konzervativců v Budapešti

Trikolora: Levicová progresivistická (woke) ideologie je neštěstím současného světa
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Trikolora bedlivě sledovala dvoudenní konferenci CPAC (Konference konzervativní politické akce) v Budapešti. K myšlenkám, které tam zazněly, se otevřeně hlásíme.

Podle maďarského premiéra Viktora Orbána „woke hnutí a genderová ideologie jsou přesně tím, čím býval komunismus a marxismus. Uměle rozdělují národ na menšiny, aby vyvolali uvnitř společnosti spory.“ Vzhledem k naší historické zkušenosti, která zřejmě chybí západní společnosti natolik, že si ji chce také zažít, nelze nesouhlasit. Pokud chtějí, tak ano, ale tentokrát bez nás.

Anketa

Máme být kromě západních spojenců vděční za osvobození od nacismu i Rudé armádě?

97%
1%
hlasovalo: 28102 lidí

Podporujeme myšlenku vytvořit globální pravicové hnutí a zmobilizovat je tak, aby porazilo progresivistické elity. Nemůžeme být déle na „straně těch, kteří prohrávají“, jak několikrát v Budapešti zopakoval bývalý český prezident Václav Klaus. Ztrácíme tak podle něj lidskou svobodu a svobodu slova, schopnost chránit tradiční konzervativní hodnoty a naši kulturu, ekonomickou racionalitu a efektivitu, založenou na svobodném trhu, a také velmi křehké geopolitické uspořádání.

Trikolora vnímá tento neblahý a nebezpečný vývoj s velkými obavami. Na rozdíl od Maďarska je v České republice levicová progresivistická ideologie, zaštítěná eurounijními strukturami, prosazována kartelem politiků, médií a korporací, bez ohledu na své důsledky pro většinovou společnost.

S tímto stavem se nehodláme smiřovat. Varování před kolapsem rodiny, pedofilií a ohrožením křesťansko-židovské společnosti, které konference vyslala, je pro nás nanejvýš aktuální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

18:09 Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…