Trikolora: Mír není sprosté slovo

11.03.2024 12:21 | Ze sítí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k mírovému řešení ukrajinského konfliktu

Trikolora: Mír není sprosté slovo
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Zatímco téměř 70 procent českých občanů dle průzkumu STEM podporuje mírové řešení ukrajinského konfliktu, a to i za cenu územních ztrát Ukrajiny, všechny politické strany zastoupení v poslanecké sněmovně s výjimkou hnutí SPD jsou pro další dodávky zbraní, další válečné sypání peněz a zcela vážně už také připouštějí nasazení našich vojáků přímo na Ukrajině. Naposledy to vyplynulo z páteční debaty zástupců parlamentních stran na ČT24.

Mnoha voličům to zatím nesepnulo, ale chytrému napověz! Není nejvyšší čas zamyslet se nad tím, kdo a jak hájí zájmy voličů a přehodnotit volební preference?

Koalice SPD a Trikolora na rozdíl od všech ostatních preferuje zastavení palby, příměří, diplomacii, mírové rozhovory, kompromisního řešení a garanci další zemí. Jediným výsledkem dalších a dalších dodávek zbraní totiž nemůže být nic jiného než další tisíce mrtvých. Tohle chcete?

Mír není sprosté slovo!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky