Trikolóra nepodpoří prodloužení nouzového stavu

09.12.2020 16:56

V současnosti se nejedná o nouzový stav, ale o mediální exhibice několika vládních činitelů, totálně zmatených.

Trikolóra nepodpoří prodloužení nouzového stavu
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

Představa vlády, že nějak vědecky řídí průběh epidemiologické vlny populací, se nezakládá na pravdě. Důkazem je nefunkčnost chytré karantény, nefunkčnost Semaforu a nefunkčnost systému PES a jeho nedodržování.

Anketa

Jste pro prodloužení nouzového stavu?

62%
38%
hlasovalo: 17025 lidí

Vládní zákazy nemají jakoukoli vědeckou oporu a jsou motivována výsostně politicky. Zakázat velká nákupní centra před Vánoci vláda nechce (z politických, nikoli epidemiologických důvodů) zakázat lyžařům lyžovat (těch je méně a nevolí moc ANO a ČSSD) vláda chce. Zlikvidovat velké nadnárodní řetězce vláda nechce – zlikvidovat drobné živnostníky a hospodské (moc nevolí ANO a ČSSD) – vláda chce. Trikolóra tento mix politiky a rádoby odborných opatření odmítá.

Prosazujeme politiku podobnou Švédsku, Švýcarku, Finsku či Dánsku, kde jsou v opatřeních zdrženliví a žádná katastrofa se tam nekoná. Švédové mají třetinu pacientů ve vážném stavu oproti ČR a čísla jim klesají (oproti prognózám). Švýcaři zaznamenali stejný pokles nakažených jako ČR bez drakonických opatření a mají asi o 40% méně mrtvých než my.

Vládní politická opatření stojí miliardy korun denně a likvidují lidi a celé rodiny ekonomicky po tisících.

Nouzový stav má smysl jedině, pokud bude činorodý - lidi v práci, děti ve školách, úředníci a vysokoškoláci na pomoc v nemocnicích, domech s pečovatelskou službou, či trasovacích centrech. Tj. mobilizace země na překonání těžké situace, ochraně rizikových skupin atd., nikoli likvidace části společnosti, umrtvení společnosti a ponechání veškerého úsilí na pár stovkách statečných lékařů a sester (učitelek v mateřských školách atd.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…