Trombik (SPD): Nikdy neměním své názory

02.09.2017 10:07

Odpověď panu Přerovskému na jeho dotaz o mé motivaci kandidatury za SPD v říjnových volbách v Praze.

Trombik (SPD): Nikdy neměním své názory
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Své názory jsem nikdy měnit nemusel. V naší politice jsou jen dvě strany. Strana protinárodní, jejichž představitelé plní vědomě či nevědomě přání nadnárodních struktur spojených s bruselským impériem a na něj navázanými strukturami domácích eurokolaborantů. Jejich hlavní údernou pěstí je Pražská kavárna a na ní napojená média a neziskovky. Tento konglomerát zla prorůstá všemi hlavními politickými stranami. V opozici proti tomuto zlu, které jako svoji hlavní ideologii používá multikulturalismus, homosexualismus a další ideologie vycházející z neomarxismu, stojí obránci přirozených hodnot jako je tradiční rodina či národní stát. Na jejich straně jsem po celý svůj život vždy stál.

Právě boj proti bruselským strukturám a za vystoupení z EU je společným cílem všech opravdových vlastenců. Ti působili a působí ve všech stranách - od ČSSD, v níž působili dnešní odmítači vítačů a eurokritici jako F. R. Čech, V. Jandák či Miloš Zeman, po ODS, kde působil Václav Klaus a koneckonců i dnešní místopředseda SPD Radim Fiala a další. Stejně tak v řadách TOP 09, kde od počátku působila euroskepticky smýšlející skupina lidí, mezi něž patřili filosof Jiří Hejlek či moje maličkost. Politická realita je prostě o něco složitější, než se pouhým pozorovatelům zvenčí může zdát.

Před deseti lety, tedy v době kdy SPD neexistovalo a Tomio Okamura ještě v politice nepůsobil, vznikl mezi aktivními odpůrci našeho vstupu do EU národně konzervativní spolek Akce D.O.S.T. Ta po celou dobu své existence bojuje nejen za vystoupení z EU, ale i proti multikulturalismu, jehož hořké plody sklízíme v dnešní uměle připravené imigrační tsunami, hrozící zaplavit celou Evropu. To, že jsem byl v řadách Akce D.O.S.T. takřka od počátku, vypovídá o mém skutečném smýšlení a hodnotách snad dostatečně, nemyslíte?

Právě Akce D.O.S.T. mě jako svého zástupce na kandidátku SPD nominovala a já jsem její nominaci s pokorou přijal. To, že Tomio Okamura nabídl místo na kandidátce hlavní síle euroskeptického hnutí v ČR, působící více než deset let v odboji proti EU, je přirozené a vypovídá to o jeho manažerských schopnostech a snaze sjednotit všechny protibruselské síly, aby se ve volbách netříštily a volily jednotně kandidátku SPD. To , že Akce D.O.S.T. nominovala mne, zase vypovídá o důvěře, které se u vedení Akce D.O.S.T. zřejmě těším, snad i proto, že jako bezpečnostní expert znám dobře všechna rizika, spojená s masovou imigrací. Ostatně podrobně a tom vypovídá prohlášení Akce D.O.S.T. k volbám do Poslanecké sněmovny PČR, které jsem přetiskl níže na svém profilu.

Buďme proto dobré mysli a sjednoťme se všichni, kterým záleží na osudu naší země. Netříštěme síly malichernými spory z dávné minulosti a volme všichni ve všech krajích kandidátku SPD. Na ní potom kroužkujme podle svých preferencí osobnosti, které jsou našemu zaměření nejbližší. 

Převzato z profilu.

Mgr. Petr Trombik

  • BPP
  • Bezpečnostní expert
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…