Turek (ČSSD): Budeme-li jednotní a zdravě sebevědomí, volby vyhrajeme

13.08.2013 22:09

Poslední horké týdny v naší zemi daly zabrat nejednomu kardiakovi i lidem s obtížemi s vysokým tlakem. Když se k tomu přidaly ještě politické erupce a zvraty, mohly se leckomu přivodit v kombinaci s horkem mrákoty.

Turek (ČSSD): Budeme-li jednotní a zdravě sebevědomí, volby vyhrajeme
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Ve složité situaci se ocitli také členové a příznivci sociální demokracie. Nejprve jsme si mohli oddychnout, když se v podstatě trapným způsobem zhroutila Nečasova pravicová vláda. Následně prezident Miloš Zeman brilantním způsobem vyšachoval pokusy ODS o znovusestavení pravicové tzv.101čky.

Nově se však začala hrát na Hradě hra, která mohla silně poškodit a rozložit právě ČSSD. Spor o podporu Rusnokovy vlády se jen zužil na omílání kdo  je se Sobotkou a kdo s Haškem. Tudíž, kdo je určen Hradem na odstřel a kdo chce jít na ruku prezidentovi.

Proto musíme všichni s úlevou ocenit,že nakonec si ČSSD zachovala jednotu a především se nám splnil hlavní cíl! A to najít jakoukoliv cestu k ukončení trápení, které si říkalo pravicová 101čka. Zároveň o sestavení vlády budou rozhodovat občané naší země a ne zákulisní intrikáni, kteří si chtěli sestavit vládu z takzvaných odborníků, u kterých byly občas vidět nitky, které však vedly do pološerých sklepení v podhradí.

Snažím se v lidech vždycky vidět to lepší. Věřím proto, že prezident Zeman myslel svá slova na sjezdu ČSSD v Ostravě opravdu upřímně, když prohlásil, že si přeje, abychom jednoznačně zvítězili v příštích volbách. Proto věřím, že se nebudou již představitelé strany „Zemanovci“ vměšovat do vnitřního života ČSSD. V opačném případě se může sen o silné levicové vládě, který sníme v podstatě od roku 19 96, rozplynout jako pára nad hrncem, neboť zabředneme do nekonečných osobních sporů a vyřizování osobních účtů.

To si nepřeji jen já, ale všichni normální občané a členové naši strany. Musíme vrátit české politice tvář a důvěru v ní. Za nitky nesmí tahat zájmy podivných lobbistů a podivných existencí, kteří bez mandátu od občanů, chtějí  parazitovat na státní kase a zakázkách.

Předčasné volby 2013 jsou šanci pro vítězství levice. ČSSD má svého předsedu Sobotku s mimořadně silným mandátem, který dostal na letošním sjezdu, stejně tak 1.statutární místopředseda Hašek, který dostal  silný mandát, aby kryl předsedovi záda!  „V jednotě je síla“ je sice staré rčení, ale dodnes platí.  Jen takto můžeme oslovit občany, kteří již dnes nevědí komu se dá vlastně věřit, jsou otrávení, protože „jejich“politici se často starají jen o svůj osobní prospěch a na potřeby občanů a na zájmy své země zcela zapomínají. ČSSD je značka, které ještě chtějí věřit a my jim dokážeme,že si jejich důvěru zasloužíme.

Mgr.Radim Turek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…