Udženija (ODS): Co odpověď, to pirátská perla

06.04.2019 14:17

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru pražského primátora Hřiba pro server novinky.cz

Udženija (ODS): Co odpověď, to pirátská perla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

V tomto rozhovoru (ZDE) je tolik neskutečných prohlášení, že by to vydalo na knihu. Pan primátor nechce šmírovat občany, ale chce konkrétní data, i když tedy zatím neví, jak by měla vypadat, a čeká na odborníky. Nenavrhuje zdanění prázdných bytů, ale zároveň je to jedno z možných řešení, které sám ohlásil jako první dřív, než měl vůbec zadané ty analýzy.

Pan primátor je taková pirátská oblečená-neoblečená princezna Koloběžka. Jeho neochotu dělit politiku na pravici a levici celkem chápu, musel by pak mít nějaké zásady a názory. Jenže podle něj se názory lidí mají a musí “objektivizovat”.

A třeba by se pak voliči nemuseli s hrůzou dozvědět, že je zdaní kvůli tomu, že si dovolili koupit si nějaký majetek a s ním nakládat podle svého. Holt není “podvod na voliče”, jako podvod na voliče...

Pan předseda Ivan Bartoš by měl panu primátorovi Zdeněk Hřib - primátor Prahy vysvětlit, že když zastupuje stranu, která staví většinu svého programu na tom, že jsou experti na digitalizaci a pak jako první věc u vlády přijdou s nástrojem, jehož podstatou je šmírování vedoucí k represi (dodatečnému zdanění)….tak je to zhruba stejně žalostné a “smart” jako digitalizace ČR pomocí EET.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…