Udženija (ODS): Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci

16.12.2019 14:27

Komentář na facebookovém profilu ke krokům vlády

Udženija (ODS): Tohle je totální nehoráznost. Proti-podnikatelská vláda v akci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

Víte, jak napumpovat deficitní státní rozpočet v průběhu roku? Začnete vymáhat státní výpalné na malých a středních podnikatelích!

Tohle je totální nehoráznost a nemůžu ani věřit, že to prošlo do dalšího kola v Poslanecké sněmovně.

Tahle proti-podnikatelská vláda chce změnit daňový řád a prodloužít lhůtu na vracení daňového odpočtu u DPH z 30 dní na 45 dní. Patnáctidenní plošné prodloužení pro všechny ale může znamenat, že zejména menší firmy budou muset u bank shánět půjčky či kontokorenty k zaplacení svým dodavatelům nebo zaměstnancům.

Kdo někdy podnikal, tak moc dobře ví, co to např. v období růstu firmy znamená bojovat s cash flow. Tímhle plošným zásahem chce asi stát nebo nějaký holding zlikvidovat další nepohodlnou konkurenci v podobě malých a středních podnikatelů.

Ja to říkala už od počátku zavedení #EET, že to bude jen špička ledovce represí a destrukce aktivní a samostatné střední třídy. No a bohužel se to každý rok jen potvrzuje.

ODS - Občanská demokratická strana zabojuje, aby to nikdy nespatřilo světlo světa! Co na tuhle nehoráznost říkáte pane ministře Karel Havlíček - vy, který jste roky zastupoval zájmy malých a středních podnikatelů v #AMSP?

Podnikatelé! Prosím sdílejte to a vyvíjejte nyní tlak na Poslaneckou sněmovnou, kde má většinu polokomunistická koalice. Jsem připravena vám pomoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.