Udženija (ODS): Uzavření Vánočních trhů ze dne na den považuji za naprostou prasárnu

28.11.2021 10:54 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k uzavření adventních trhů

Udženija (ODS): Uzavření Vánočních trhů ze dne na den považuji za naprostou prasárnu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

Nemám pro to slušnější pojmenování. Stát si opět bere za rukojmí drobné živnostníky, které nechal pronajmout si stánky, nakoupit, často na úvěr, zboží a pak jim ze dne na den, bez vysvětlení, zakáže živobytí. Neuvěřitelné!

Chápu, že epidemiologická situace není dobrá a musí se přijímat určitá opatření, aby se odlehčilo přehlceným nemocnicím. Ale ať mi někdo vysvětlí, proč si můžu jít koupit vánoční ozdoby do nákupního centra plného lidí a venku u stánku to nejde?! To prostě nedává smysl!

Říkáme, že je naší povinností ochránit před covidem zranitelné skupiny. Co se ekonomiky týče, tou nejzranitelnější skupinou jsou právě drobní podnikatelé a živnostníci. A vláda Andreje Babiše, místo aby je chránila, po nich šlape.

Jsem člověk, který poctivě dodržuje všechna opatření i doporučení. Jsem očkovaná a k očkování pravidelně vyzývám i ostatní, právě s poukazem na solidaritu. Jak se před ně mám ale postavit a apelovat na solidaritu, když se stát chová jako všemocný a nebere ohled na ekonomicky nejzranitelnější.

Kromě nezvládnuté pandemie covidu za sebou zanechá Babišova vláda i totální destrukci důvěry občanů ve stát a jeho instituce. Obojí je stejně tragické.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.