Uhlíř (Trikolóra): Ke krajským volbám přijde zoufale málo voličů

26.08.2020 11:00

Vážení členové a příznivci jihočeské Trikolóry, čas neúprosně běží a za měsíc nás čekají první společné volby a to do zastupitelstva Jihočeského kraje. Nejsou to volby hodnotové a právě Trikolóra je stranou tradičních hodnot. O to více práce nás čeká; přesvědčit občany, aby nás přišli podpořit, seznámit je s Trikolórou a nabídnout jim nové hnutí jako alternativu k současným stranám, a především hodnotovému úpadku, který zažíváme.

Uhlíř (Trikolóra): Ke krajským volbám přijde zoufale málo voličů
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

Anketa

Máte důvěru ve zdraví prezidenta Zemana? (Ptáme se od 26.8.2020)

86%
14%
hlasovalo: 8813 lidí
K volbám přijde zoufale málo voličů, potřebujeme tedy každý hlas našeho příznivce, rodinných příslušníků, kamarádů a přátel. Pomalu zahajujeme ostrou část kampaně a věřím, že se všichni budeme během září na akcích potkávat. Jsme vám vděční za jakoukoliv vaši pomoc, kterou nám nabízíte.

Někdo poslal finanční příspěvek, jiný nabízí plot a balkón pro naše plachty, další se chce zapojit do kontaktní kampaně, roznosu novin nebo volebních komisí. Máme společně sílu, máme krajská témata, máme velmi kvalitně poskládanou kandidátku a také máme svou skvělou kandidátku na hejtmanku! Nečeká nás nic lehkého, ale je to náš první ostrý zápas, jsme výborná parta lidí a já věřím ve společný úspěch!

Pojďme všichni do toho!

Dalibor Uhlíř, Jihočeský kraj

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.