Úsvit a Blok proti islámu: Odmítáme lži, Konvička žádné osobní sankce nemá

08.03.2016 20:50

Bez pozornosti médii Úsvit s Blokem proti Islámu uzavřel vloni 25.8. smlouvu o spolupráci do krajských i parlamentních voleb.

Úsvit a Blok proti islámu: Odmítáme lži, Konvička žádné osobní sankce nemá
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Na facebooku máme od srpna i videozáznam z jednání a podpisu této smlouvy. Po více než půl roce údajně dobře informované zdroje šíři lži o této smlouvě s cílem narušit naši úspěšnou spolupráci a poškodit jak Blok, tak Úsvit. V prvé řadě zdůrazňujeme, že Doc. Konvička nemá žádné osobní závazky vůči Úsvitu, jak je lživě uváděno. Odpovědnost Volfové a Konvičky je pouze v rozsahu statutárního orgánu spolku bez jakýchkoliv nestandardností. Mimo nejzávažnějšího nařčení dále uvádíme, že Blok proti Islámu bude v krajských volbách kandidovat nikoliv se třemi, ale nejméně s pěti lídry. A to Romanem Bakalou v Plzni, Janou Borkovcovou na Vysočině, Martinem Konvičkou v Jižních Čechách, Petrem Hamplem ve Středních Čechách a Romanem Vavrouchem na Hané. O lídrech některých krajů ještě není rozhodnuto. K otázce investic do volebních kampaní uvádíme, že žádná politická strana neprozrazuje průběžné investice do kampaní a nebudeme tak činit i my, abychom v náš neprospěch zvýhodňovali politickou konkurenci. Proto smluvní strany dále nebudou informovat o rozsahu a struktuře průběžných kampaní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …