Válek (TOP 09): Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl

15.06.2019 6:34

Novým předsedou jihomoravské TOP 09 je Vlastimil Válek.

Válek (TOP 09): Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

Jihomoravská TOP 09 si po dvou letech zvolila nové vedení. Novým předsedou se stal poslanec, lékař a vysokoškolský pedagog Vlastimil Válek. Do nejužšího vedení byli spolu s ním zvoleni starosta obce Branišovice Marek Sovka, starosta Moravského Krumlova Tomáš Třetina a místostarosta brněnských Židenic Petr Kunc.

Nové vedení organizace se začne intenzivně připravovat na nadcházející krajské a senátní volby. „Evropské volby ukázaly, že spolupráce má smysl. Budeme se proto snažit dohodnout s hnutím STAN na společném postupu a silné pravo-středové koalici. Mou ambicí je vytvořit v krajské organizaci tým, který bude pracovat pro členy jihomoravské TOP 09 a stabilizuje členskou základnu,“ říká Vlastimil Válek, nový předseda TOP 09.

Vlastimil Válek byl zvolen téměř 60 % hlasů krajských delegátů. Ve volbě měl protikandidáta, stávajícího předsedu a náměstka hejtmana Jana Vitulu. Delegáti krajského sněmu také přijali usnesení, kterým vyjádřili končícímu předsedovi Vitulovi poděkování za desetiletou práci v čele krajské organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…